Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2013

Bioclinic




Η Bioclinic είναι η πρώτη σειρά φαρμακοκαλλυντικών της Oriflame.

Η Σειρά Bioclinic

Εμπνευσμένη από την κοσμητική ιατρική, η πρώτη σειρά φαρμακοκαλλυντικών της Oriflame, Bioclinic, είναι πραγματικότητα και υπόσχεται προϊόντα περιποίησης προσώπου μοναδικής αποτελεσματικότητας και θεραπείας.
Η ομάδα εξεχόντων επιστημόνων της Oriflame, ειδικευμένων στη βιολογία της επιδερμίδας, συνέλεξε  τα πιο ισχυρά ενεργά συστατικά για τη δημιουργία της σειράς που επιλύει προβλήματα που σχετίζονται με τις διαδικασίες βιολογικής άμυνας της επιδερμίδας μας και προσφέρει άμεσα αποτελέσματα!
Στοχεύοντας στην ελαστικότητα της επιδερμίδας, η συμπυκνωμένη φόρμουλα βοηθά στην ανόρθωση της επιδερμίδας προστατεύοντάς την από τη χαλάρωση σε 24ωρη βάση. Η φόρμουλα είναι ενισχυμένη με τη μοναδική Τεχνολογία Cell-Innov™, σημαντικό στοιχείο της οποίας είναι η καθαρή Ρετινόλη, η οποία συσφίγγει την επιδερμίδα ενώ παράλληλα μειώνει τις ρυτίδες και αναζωογονεί τα κύτταρα της επιδερμίδας.
Στον κατάλογο 4 λανσάρεται η Συμπυκνωμένη Κρέμα Ημέρας  Bioclinic Lifting Power και στον κατάλογο 5 έρχεται να τη συμπληρώσει η Κρέμα Αποκατάστασης Νύχτας Bioclinic Lifting Super Rich Repair. Με δράση σε κυτταρικό επίπεδο, στόχος τους είναι η αποκατάσταση των εξασθενημένων μηχανισμών άμυνας της επιδερμίδας.

H Συσκευασία

Τα προϊόντα της σειράς Bioclinc είναι καλά προστατευμένα από τη πρωτοποριακή συσκευασία που εξασφαλίζει τη σταθερότητα της επαναστατικής φόρμουλας. Η αεροστεγής αντλία, με τη χρήση της οποία επιτυγχάνεται καλύτερος έλεγχος της ποσότητας που εξάγεται, διασφαλίζει ακριβώς τη σωστή ποσότητα προϊόντος που απαιτείται για την καλύτερη εφαρμογή.

Εντυπωσιακά Αποτελέσματα με τη σωστή εφαρμογή

Για τέλεια αποτελέσματα, ανακινείστε καλά και πιέστε την αντλία αρκετές φορές μέχρι να εμφανιστεί το προϊόν - πριν από την 1η χρήση. Σας συστήνουμε να ανακινείτε τη συσκευασία πριν από κάθε χρήση , ώστε να έχετε το μεγαλύτερο όφελος από όλα τα πολύ ισχυρά συστατικά της σειράς. Συνεχίστε να πιέζετε την αντλία, μέχρι το προϊόν να βγει από αυτήν.
Το βασικό συστατικό της Bioclinic Lifting Power Concentrate είναι η Καθαρή Ρετινόλη, ένα πολύ ισχυρό ενεργό συστατικό, το οποίο πρέπει να διατηρείται σε αεροστεγές περιβάλλον. Σας συμβουλεύουμε να μην ανοίξετε την αεροστεγή συσκευασία του προϊόντος, γιατί αυτό μπορεί να επηρεάσει την αποτελεσματικότητα και την ποιότητα του προϊόντος.

Μέρος της στρατηγικής μας για την Bioclinic, είναι να  ερευνούμε διεξοδικά για την καλύτερη δυνατή συσκευασία και να αναζητούμε τρόπους για συνεχή βελτίωση.  Πιστεύουμε ότι είναι σημαντικό να δίνουμε έμφαση σ’ αυτές τις σημαντικές λεπτομέρειες, ώστε να εξασφαλίζουμε την απόλυτη ικανοποίηση των καταναλωτών μας.
Εσείς δοκιμάσατε την νέα μας κρέμα; Αν όχι, κάντε το τώρα! Τα αποτελέσματά της θα σας εντυπωσιάσουν.

Γνωρίστε την Bioclinic μέσα από το ειδικά αφιερωμένο mini site

Γυρίστε πίσω το χρόνο με τη νέα Time Reversing SkinGenist™




Επαναφέρετε τη δύναμη των beauty genes σας.
Έπειτα από σχεδόν 10 χρόνια εντατικής έρευνας η Oriflame υπερήφανα παρουσιάζει τη σειρά Time Reversing SkinGenist™. Είναι η πρώτη σειρά περιποίησης επιδερμίδας της Oriflame με ένα βασικό συστατικό που δρα στα γονίδια της επιδερμίδας, χρησιμοποιώντας το GenisteinSOY για να αντιστρέψει τη διαδικασία γήρανσης, αφήνοντας την επιδερμίδα σας να δείχνει νεανική και λαμπερή.
Διατηρήστε μία όμορφη εμφάνιση με τη βοήθεια του GenisteinSOY
"Καθαρισμένο" πάνω από δέκα φορές, το GenisteinSOY είναι ένα πλούσιο αντιγηραντικό, θρεπτικό συστατικό από Σόγια που ενεργοποιεί την επιδερμίδα σε γενετικό επίπεδο. Μέσα από τη σειρά Time Reversing SkinGenist™, το πρωτοποριακό αυτό συστατικό προσφέρει πικοίλα ευεγερτικά αποτελέσματα. Διεισδύοντας βαθειά στην επιδερμίδα, όχι μόνο βελτιώνει την υφή της αλλά ενεργοποιεί και την παραγωγή κολλαγόνου προσφέροντας παράλληλα αντιοξειδωτική δράση.
Στοχεύοντας 3 beauty genes
Τα προϊόντα της σειράς Time Reversing SkinGenist™ χρησιμοποιούν την καινοτομική και πρωτοποριακή επιστήμη GenisteinSOY για να στοχεύσουν στις μοναδικές ανάγκες της ώριμης επιδερμίδας. Το GenisteinSOY βοηθά στην ενεργοποίηση τριών βασικών beauty genes: το ‘anti-dryness gene’ (γονίδιο κατά της αφυδάτωσης), διασφαλίζοντας ότι η επιδερμίδα σας είναι ενυδατωμένη και μετά από κάθε χρήση. Το ‘cell rejuvenator gene’ (γονίδιο αναζωογόνησης κυττάρων), διατηρώντας την παραγωγή κυττάρων ώστε η επιδερμίδα σας να αναζωογονείται και να φαίνεται λαμπερή. Τέλος, το ‘structural gene’ (γονίδιο διάρθρωσης) διασφαλίζοντας ότι το περίγραμμα του προσώπου σας παραμένει νεανικό.
H Time Reversing επαναφέρει τα στοιχεία της νεανικής επιδερμίδας κάνοντας την επιδερμίδα σας να δείχνει έως και 8 χρόνια νεότερη*:
  • Λάμψη
  • Ρυτίδες
  • Σφριγηλότητα
  • Ανθεκτικότητα
  • Ομοιόμορφος τόνος
 ----------------------------------------
*Εκτίμηση 103 γυναικών που χρησιμοποίησαν την κρέμα νύχτας και την κρέμα ημέρας για 4 εβδομάδες.


Time Reversing Intense






    Σας παρουσιάζουμε τη ΝΕΑ Time Reversing Intense – την 1η σειρά που συνδυάζει την αποτελεσματικότητα του genisteinSOY και του Amino+complex για την αντιμετώπιση των προβλημάτων της πολύ ώριμης επιδερμίδας.
   Με τις ορμονικές αλλαγές που σχετίζονται με την ωρίμανση, η επιδερμίδα σας χάνει την πυκνότητά της με αποτέλεσμα την εμφάνιση έντονων ρυτίδων και χαλάρωσης. Αυτό συμβαίνει επειδή οι πρωτεΐνες που αποτελούν το σύστημα στήριξης της επιδερμίδας σας, γνωστές ως κολλαγόνο και ελαστίνη, χάνουν τη δράση τους. Παράλληλα, η επιδερμίδα χάνει σημαντικά σάκγχαρα (GAG) που αποθηκεύουν το νερό και κάνουν την επιδερμίδα ελαστική και σφριγηλή.
   Ο Senior Claims Communication Scientist της Oriflame, Dean Hickey, εξηγεί.
Dean Hickey.jpg Πως λειτουργεί η νέα φόρμουλα Intense;
H NEA Time Reversing Intense βοηθά στην αποκατάσταση και βελτίωση της πυκνότητας της επιδερμίδας με το Σύμπλεγμα amino+ που είναι και η μεγάλη διαφορά από την αρχική σειρά Τime Reversing. Το Amino+ περιέχει έναν μοναδικό συνδυασμό πεπτιδίων που αποδεδειγμένα αποκαθιστά και αναδομεί την επιδερμίδα για μεγαλύτερη πυκνότητα, μειωμένες ρυτίδες και βελτιωμένο περίγραμμα.


Περιέχει και genisteinSOY?
Φυσικά. Η αντιγηραντική δράση της νέας Intense δεν θα ήταν ολοκληρωμένη χωρίς το genisteinSOY, που είναι πραγματικά ένα μοναδικό αντιγηραντικό συστατικό. Έχει 3 βασικές δράσεις:
- δρα σε γεννετικό επίπεδο για να ενεργοποιήσει 3 Beauty GenesTM στην επιδερμίδα χαρίζοντάς της όμορφη και νεανική εμφάνιση
- ενεργοποιεί την παραγωγή κολλαγόνου και προλαμβάνει τη μείωσή του
- έχει δραστικές αντιοξειδωτικές δυνατότηες και δρα επίσης προστατεύοντας από τη φωτογήρανση
Τι αποτελέσματα μπορούμε να περιμένουμε απο τη σειρά;
Δοκιμάσαμε την Κρέμα Ημέρας και την Κρέμα Νύχτας σε 108 εθελόντριες άνω των 55 ετών με πραγματικά εντυπωσιακά αποτελέσματα. Οι συμμετέχουσες αναφέραν πιο γεμάτη όψη (82%), μικρότερη χαλάρωση (76%), περισσότερη λάμψη (90%), μειωμένες ρυτίδες (75%), πιο σφριγηλή επιδερμίδα (80%) και πιο ομοιόμορφο τόνο (81%).
 _____________________________
Είπαν όσοι τις δοκίμασαν:
“Απίστευτα αποτελεσματικά προϊόντα. Δεν υπάρχει αμφιβολία οτι μετά από συνεχή χρήση η επιδερμίδα μου έχει γίνει πολύ λεία”.
“Αγάπησα και τις δύο κρέμες. Ενυδάτωσαν και έθρεψαν την επιδερμίδα μου καλύτερα από ότι άλλο έχω χρησιμοποιήσει”.
“Βρήκα ότι η χρήση και των δυο κρεμών ήταν πολύ αποτελεσματική στη μείωση των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων”.
“Μου λένε συχνά πόσο καλά δείχνω!”

1+1 Δώρο...συνέχεια

Λίστα:

  • My Red

    Γυναικείο Άρωμα My Red Edp
    Με sexy χαρακτήρα που γοητεύει και αποπλανεί, το άρωμα My Red ανεβάζει τους χτύπους της καρδιάς με τον εντυπωσιακό μαγνητισμό που εκπέμπει το αισθησιακό κόκκινο γιασεμί και το πλούσιο μπουκέτο αρωμάτων. Έντονα floral, μοντέρνο και τολμηρό, αυτό το ξεχωριστό άνθος ξελογιάζει με φλογερή κόκκινη χροιά και μεθυστικό αισθησιασμό. Ανεβάστε την ένταση με...My Red. 50 ml
    Κωδικός:25403 ΒΡ: 34
    23,05 €
  • My Red

    Κρέμα Σώματος My Red
    Αυξήστε την έλξη της μαγνητικής γοητείας σας. Πολυτελής, πλούσια κρέμα σώματος που απορροφάται από την επιδερμίδα σας, την ενυδατώνει και τη θρέφει αφήνοντάς την όμορφα αρωματισμένη με μεθυστικές νότες από κόκκινο γιασεμί του αρώματος My Red. 250 ml
    Κωδικός:26767 ΒΡ: 11
    7,70 €
  • Amber Elixir

    Γυναικείο Άρωμα Amber Elixir Edp
    Εμπνευσμένο από τη μυστηριώδη ομορφιά του κεχριμπαριού, το Amber Elixir εκπέμπει μία δελεαστική αύρα αισθησιασμού και γαλήνης. Ζεστές νότες από φραγκοστάφυλο και μανταρίνι αγκαλιάζουν αρώματα σαγηνευτικού ηλιοτρόπιου, μυστηριώδους κεχριμπαριού και αισθησιακού musk καθώς η σαγηνευτική ομορφιά της κεχριμπαρένιας λάμψης σας πλυμμυρίζει. 50 ml
    Κωδικός:11367 ΒΡ: 26
    17,70 €
  • Amber Elixir

    Κρέμα Σώματος Amber Elixir
    Πολυτελής κρέμα σώματος εμπλουτισμένη με το υπέροχο άρωμα Amber Elixir που θρέφει και ενυδατώνει την επιδερμίδα σε βάθος. Ανάλαφρη, μη λιπαρή σύνθεση που απλώνεται εύκολα. Με άρωμα που διαρκεί. 250 ml
    Κωδικός:18950 ΒΡ: 11
    7,70 €
  • Mirage

    Γυναικείο Άρωμα Mirage Edp
    Κάθε σταγόνα του αρώματος Mirage σας συνεπαίρνει σε ένα μαγικό κόσμο. Οι μυστηριώδεις νότες elemi, τριαντάφυλλου και πιπεράτου vetiver αποκαλύπτουν τη διακριτική σαγήνη ενός μαγικού φίλτρου και τα δελεαστικά μυστικά του, ξυπνώντας ένα κρυφό πάθος μέσα σας. 50 ml
    Κωδικός:19798 ΒΡ: 28
    19,20 €
  • Mirage

    Spray Σώματος Mirage
    Ανοίξτε την πόρτα ενός μυστηριώδους κόσμου που ξυπνάει με νότες elemi γεμάτες πάθος, νότες τριαντάφυλλου και vetiver που συνθέτουν το άρωμα του Spray Σώματος Mirage. Φορέστε το μόνο του για ανάλαφρο αποτέλεσμα ή σε συνδυασμό με άλλα προϊόντα της σειράς Mirage για πιο έντονο άρωμα. 75 ml
    Κωδικός:25043 ΒΡ: 9
    6,15 €
  • Mirage

    Γυναικείο Άρωμα Mirage Daydream Edt
    Σαν ένα μαγικό ξόρκι πλεγμένο με ευχάριστες αναμνήσεις, το άρωμα Mirage Daydream σας τυλίγει με ένα μεθυστικό συνδυασμό από γλυκό κάστανο, βανίλια και ξύλο κέδρου, που σας οδηγεί σε έναν κρυφό κόσμο μαγείας, επιθυμιών και πόθου. 50 ml
    Κωδικός:25038 ΒΡ: 14
    9,20 €
  • Glacier

    Ανδρικό Άρωμα Glacier Athletic Edt
    Το Glacier Athletic είναι το άρωμα του αθλητικού άνδρα. Ένας μοναδικός συνδυασμός από υδάτινα ακόρντα, περγαμόντο και artemisia, αυτό το άρωμα είναι μία έκρηξη δύναμης και ζωντάνιας. Για τον άνδρα που ποτέ δε σταματά, που δε διστάζει και αντιμετωπίζει όλες τις προκλήσεις. 100 ml
    Κωδικός:13168 ΒΡ: 24
    16,15 €
  • Deep Impact

    Ανδρικό Άρωμα – Aftershave Deep Impact Edt
    Το αναζωογονητικό άρωμα Deep Impact ανοίγει νέους απέραντους ορίζοντες για τον μοντέρνο άνδρα που αγαπά την περιπέτεια. Τολμηρές, αισθησιακές νότες με εκρηκτικό περγαμόντο και μόσχο σας ωθούν να κατακτήσετε νέα ύψη. 115 ml
    Κωδικός:16467 ΒΡ: 24
    16,15 €
  • Grace

    Γυναικείο Άρωμα Grace Edp
    Αυτό το ξεχωριστό άρωμα με σαγηνευτικές νότες από πολύτιμα μπαχάρια είναι η επιτομή της αριστοκρατικής κομψότητας. Η λουλουδάτη θηλυκή καρδιά του αναδύει νότες Ινδικού γιασεμιού, βελούδινης βιολέτας και βασιλικού γαρύφαλλου. Κασμίρ, ξύλο και vetiver χαρίζουν μία μοναδική πατίνα σε αυτό το γεμάτο prestige άρωμα. 50 ml
    Κωδικός:16987 ΒΡ: 34
    23,05 €
  • Volare

    Γυναικείο Άρωμα Volare Magnolia Edp
    Με μία έκρηξη αστραφτερών εσπεριδοειδών, γλυκά άνθη μανόλιας και διακριτικές νότες μόσχου, το άρωμα Volare Magnolia σας θυμίζει τις τρυφερές στιγμές αγάπης της ζωής σας. 50 ml
    Κωδικός:21566 ΒΡ: 28
    19,20 €
  • Muse

    Γυναικείο Άρωμα Muse Edt
    Φανταστείτε ένα λιβάδι με μαγευτικά, αρωματικά λουλούδια που λικνίζονται στον άνεμο και όνειρα να χορεύουν πανω στις εκτυφλωτικές ηλιαχτίδες. Αυτός είναι ο κόσμος του Muse. Νότες πράσινων φύλλων συνδυάζονται με απαλές νότες βιολέτας για ένα σαγηνευτικό μπουκέτο αρωμάτων. White musks υφαίνουν ένα διακριτικό πέπλο ιδανικό για τα ήρεμα απογεύματα στον ήλιο. 50 ml
    Κωδικός:21671 ΒΡ: 28
    19,20 €
  • Giordani Man

    Ανδρικό Άρωμα Giordani Man Dolce Vita Edt
    Απολαύστε ξέγνοιαστα τη ζωή με το άρωμα Giordani Man Dolce Vita. Αναζωογονητικές νότες εσπεριδοειδών και μοσχοκάρυδου συνδυάζονται με γεράνι και φασκόμηλο για μία αίσθηση Μεσογειακής αύρας. Ξυλώδεις νότες από κεχριμπάρι προσθέτουν τη θερμή λάμψη της γλυκιάς ζωής. 75 ml
    Κωδικός:22400 ΒΡ: 32
    21,55 €
  • By Marcel

    Γυναικείο Άρωμα By Marcel Edp
    Συναντήστε το μοντέρνο glamour στο άρωμα By Marcel Edp. Υπέροχες νότες ηλιάνθεμου συνδυάζονται με κομψό τριαντάφυλλο Τουρκίας για μία ευωδιά θηλυκής αγνότητας πριν αποκαλυφθούν αισθησιακές και συνάμμα διακριτικές νότες βάσης από σουέντ που σας προκαλούν γλυκά. 50 ml
    Κωδικός:22444 ΒΡ: 34
    23,05 €
  • Eikon

    Ανδρικό Άρωμα Eikon Edt
    Απελευθερώστε την άγρια μαγεία που κρύβετε μέσα σας με την επιβλητική δύναμη του αρώματος Eikon. Κανέλα και μαύρο πιπέρι σας προσελκύουν σε ένα ατίθασο μονοπάτι που σας οδηγεί σε μία ξυλώδης καρδιά. Αρώματα από πατσουλί αιχμαλωτίζουν τον αισθησιασμό που σας ελκύει ακόμη πιο έντονα στο μυστήριο του άγνωστου. 75 ml
    Κωδικός:22916 ΒΡ: 32
    21,55 €
  • Native Force

    Ανδρικό Άρωμα Native Force Edt
    Η ανάγκη της εξερεύνησης σας καλεί στο άγνωστο εξάπτοντας την περιέργειά σας για το τι κρύβεται πίσω από την ηρεμία. Το άρωμα Native Force σας ξεσηκώνει με τη δροσερή λάμψη του κάρδαμου εμπλουτισμένο με lime kaffir και palo santo. Τολμήστε να εξερευνήσετε τις κρυφές σας επιθυμίες. 75 ml
    Κωδικός:23828 ΒΡ: 28
    19,20 €

  • Midsummer

    Γυναικείο Άρωμα Midsummer Woman Edt
    Ανάλαφρο και γεμάτο φρεσκάδα σαν καλοκαιρινό αεράκι, το Midsummer Woman αιχμαλωτίζει την καρδιά του ρομαντισμού με απαλές νότες γκρέιπφρουτ, θηλυκού τριαντάφυλλου και γλυκιάς μιμόζας. 50 ml
    Κωδικός:25395 ΒΡ: 27
    18,45 €
  • Midsummer

    Ανδρικό Άρωμα Midsummer Man Εdt
    Αρωματικό και αναμφισβήτητα αρρενωπό, το άρωμα Midsummer Man συμβολίζει την αισθησιακή ένταση του καλοκαιριού με πικάντικες ξυλώδεις νότες, θαλασσινά ακόρντα, νότες από σπόρους κόλιανδρου και ζεστού κασμιρένιου ξύλου. 75 ml
    Κωδικός:25396 ΒΡ: 28
    19,20 €
  • Voyager

    Ανδρικό Άρωμα Voyager Spirit Edt
    Το άρωμα Voyager Spirit Edt συμβολίζει την περιπετειώδη καρδιά του ανεξάρτητου άνδρα με νότες μπλε πιπερόριζας από τη Μαδαγασκάρη, νότες αρωματικών σχίνων και έντονες νότες φύλλων πατσουλί από την Ινδονησία. 75 ml
    Κωδικός:25490 ΒΡ: 28
    19,20 €
  • Signature

    Ανδρικό Άρωμα Signature Heritage Edt
    Αφήστε το άρωμα του Signature Heritage να σας συνεπάρει σε ένα κομψό ταξίδι με το επιβλητικό, πλούσιο άρωμα της πάπρικας, του καφέ και το μυστικισμό του αρωματικού θυμιάματος. Ιδανικό για τον καλλιεργημένο άνδρα που ταξιδεύει πάντα με στυλ. 75 ml
    Κωδικός:23837 ΒΡ: 20
    13,85 €
  • Espionage

    Ανδρικό Άρωμα Espionage Edt
    Για τον μυστηριώδη άνδρα υπάρχει μόνο ένα άρωμα - το Espionage. Από τις έντονες αρωματικές νότες του θυμαριού και τα ακόρντα θαλασσινής αύρας της καρδιάς του, το Espionage προετοιμάζει το έδαφος για μυστικές επιχειρήσεις ενώ αργότερα καταλήγει σε κεχριμπαρένιες νότες για την επιτυχή ολοκλήρωση της αποστολής. 75 ml
    Κωδικός:23629 ΒΡ: 28
    19,20 €
  • Pretty Swan

    Γυναικείο Άρωμα Pretty Swan Edt
    (14 Βαθμολογίες)
    Ενδώστε στις επιθυμίες τις καρδιάς σας με την αιθέρια συμφωνία του Pretty Swan Edt. Οι γεμάτες χάρη νότες του ροζ πιπεριού αγκαλιάζουν τις λαμπερές νότες καρδιάς του βελούδινου βερύκοκου και καταλήγουν σε ένα μονοπάτι από μεταξένια πούδρα ρυζιού, ντελικάτη σαν διάφανα φτερά. 50 ml
    Κωδικός:25057 ΒΡ: 20
    13,80 €
  • Power Woman

    Γυναικείο Άρωμα Power Woman Edt
    Το πάθος, η τόλμη και η χαρισματικότητά σας, σας βγάζουν νικήτρια σε κάθε περίσταση. Το γυναικείο άρωμα Power Woman είναι ένα συναρπαστικό μείγμα πικάντικης πιπερόριζας, τριαντάφυλλου και πατσουλί που αντιπροσωπεύει απόλυτα τη γοητευτική γυναίκα που θέτει υψηλούς στόχους και ξέρει ακριβώς τι θέλει... 50 ml
    Κωδικός:26769 ΒΡ: 25
    17,10 €
  • Perfect Body

    Serum Αναδόμησης Perfect Body
    Συμπυκνωμένη σύνθεση αδυνατίσματος που στοχεύει το ανεπιθύμητο τοπικό πάχος στους μηρούς σας. Περιέχει πατενταρισμένο Σύμπλεγμα Lipo-Sonic που αδυνατίζει, συσφίγγει και λειαίνει την επιδερμίδα. Κλινικά αποδεδειγμένα αποτελέσματα που θα θέλετε να δείξετε σε όλους. 100 ml
    Κωδικός:21325 ΒΡ: 30
    20,00 €
  • Ecobeauty

    Κρέμα Ημέρας Ecobeauty Oriflame
    Καινοτομική και φυσική, αυτή η αντιοξειδωτική κρέμα ημέρας πολλαπλής δράσης ανανεώνει την επιδερμίδα σας και ενισχύει το προστατευτικό της φράγμα για την αντιμετώπιση των ατελειών. Σύνθεση Natural Pro-Blend™ με Βούτυρο Shea (Fairtrade) και Βιολογικό Έλαιο Καρύδας (Fairtrade) σε μοντέρνα αεροστεγής συσκευασία. Δερματολογικά ελεγμένη. 50 ml
    Κωδικός:23404 ΒΡ: 28
    19,20 €
  • Ecobeauty

    Κρέμα Νύχτας Ecobeauty Oriflame
    Αυτή η αντιοξειδωτική κρέμα νύχτας πολλαπλής δράσης θρέφει σε βάθος, προστατεύει και αναζωογονεί την επιδερμίδα σας ενώ κοιμάστε. Καινοτομική σύνθεση Natural Pro-Blend™ με Βούτυρο Shea (Fairtrade) και Βιολογικό Έλαιο Καρύδας (Fairtrade) σε μοντέρνα αεροστεγής συσκευασία. Δερματολογικά ελεγμένη. 50 ml
    Κωδικός:23406 ΒΡ: 28
    19,20 €
  • Ecobeauty

    Κρέμα Ματιών Ecobeauty Oriflame
    Αποκλειστική, ανάλαφρη και φυσική φόρμουλα που λειαίνει τις λεπτές γραμμές και μειώνει τα πρηξιματάκια και τους μαύρους κύκλους στην περιοχή γύρω από τα μάτια. Σύνθεση Natural Pro-Blend™ με Βούτυρο Shea (Fairtrade) και Βιολογικό Έλαιο Καρύδας (Fairtrade). Δερματολογικά ελεγμένη. 15 ml
    Κωδικός:23407 ΒΡ: 19
    13,05 €
  • Optimals Oxygen Boost

    Κρέμα Νύχτας για Ξηρές/Ευαίσθητες Επιδερμίδες Oxygen Boost Optimals
    Kρέμα νύχτας που προσφέρει θρέψη με την παγκόσμια αντιοξειδωτική πατέντα τεχνολογίας Lingon 50:50™, που προστατεύει από τις επιπτώσεις της αρνητική επίδρασης του περιβάλλοντος και ενεργό O² για τη βέλτιστη οξυγόνωση της επιδερμίδας. Για ξηρές/ευαίσθητες επιδερμίδες. Χρησιμοποιήστε την κάθε βράδυ. 50 ml
    Κωδικός:25195 ΒΡ: 14
    9,20 €
  • Optimals Oxygen Boost

    Κρέμα Νύχτας για Κανονικές/Μικτές Επιδερμίδες Optimals Oxygen Boost
    Απαλή, ενυδατική κρέμα νύχτας με την παγκόσμια πατέντα τεχνολογίας Lingon 50:50™, η οποία προστατεύει την επιδερμίδα από τις αρνητικές επιπτώσεις του περιβάλλοντος και ενεργό O² για πιο υγιή επιδερμίδα γεμάτη ζωντάνια. Για κανονικές/μικτές επιδερμίδες. Χρησιμοποιήστε την κάθε βράδυ. 50 ml
    Κωδικός:25197 ΒΡ: 14
    9,20 €
  • Optimals Oxygen Boost

    Κρέμα Ημέρας για Λιπαρές Επιδερμίδες Oxygen Boost Optimals
    Ανάλαφρη κρέμα ημέρας για ματ όψη με την παγκόσμια πατέντα τεχνολογίας Lingon 50:50™, που προστατεύει την επιδερμίδα από τις αρνητικές επιπτώσεις του περιβάλλοντος και ενεργό O² για πιο υγιή επιδερμίδα γεμάτη ζωντάνια. Για λιπαρές επιδερμίδες. Χρησιμοποιήστε την κάθε πρωί. 50 ml
    Κωδικός:25198 ΒΡ: 14
    9,20 €
  • Optimals Oxygen Boost

    Κρέμα Νύχτας για Λιπαρές Επιδερμίδες Oxygen Boost Optimals
    Ανάλαφρη, ενυδατική κρέμα νύχτας με την παγκόσμια πατέντα τεχνολογίας Lingon 50:50™ η οποία προστατεύει την επιδερμίδα από τις αρνητικές επιπτώσεις του περιβάλλοντος και ενεργό O² για πιο υγιή επιδερμίδα γεμάτη ζωντάνια. Για λιπαρές επιδερμίδες. Χρησιμοποιήστε την κάθε βράδυ. 50 ml
    Κωδικός:25199 ΒΡ: 14
    9,20 €
  • Optimals Smoothout

    Κρέμα Νύχτας Smooth Out Optimals
    Αντιρυτιδική συσφιγκτική κρέμα νύχτας που αποκαθιστά την ελαστικότητα της επιδερμίδας. Με την αντιοξειδωτική παγκόσμια πατέντα τεχνολογίας Lingon 50:50™, που προστατεύει την επιδερμίδα από τις αρνητικές επιδράσεις του περιβάλλοντος και ενεργό μαγνήσιο που ενισχύει τη δομή της επιδερμίδας. Χρησιμοποιήστε την κάθε βράδυ. 50 ml
    Κωδικός:25204 ΒΡ: 22
    14,60 € 
  • Optimals Smoothout

    Κρέμα Ημέρας με SPF 10 Smooth Out Optimals
    Αποτελεσματική αντιρυτιδική, συσφιγκτική κρέμα ημέρας που αποκαθιστά την ελαστικότητα της επιδερμίδας. Με την αντιοξειδωτική παγκόσμια πατέντα τεχνολογίας Lingon 50:50™, που προστατεύει την επιδερμίδα από τις αρνητικές επιδράσεις του περιβάλλοντος και ενεργό μαγνήσιο που ενισχύει τη δομή της επιδερμίδας. Με SPF 10. Χρησιμοποιήστε την κάθε πρωί. 50 ml
    Κωδικός:25205 ΒΡ: 22
    14,60 €
  • Optimals Cleansers

    Τονωτική Λοσιόν για Λιπαρές Επιδερμίδες Optimals
    Μετά τον καθαρισμό χρησιμοποιήστε αυτή την τονωτική λοσιόν που συσφίγγει τους πόρους. Με την παγκόσμια αντιοξειδωτική πατέντα Lingon 50:50™. Η επιδερμίδα σας είναι έτοιμη να δεχτεί την κρέμα ημέρας ή νύχτας. 200 ml
    Κωδικός:25262 ΒΡ: 9
    6,15 €
  • Optimals Cleansers

    Τονωτική Λοσιόν για Κανονικές/Μικτές Επιδερμίδες Optimals

    Μετά τον καθαρισμό χρησιμοποιήστε αυτή την τονωτική λοσιόν που αφαιρεί τα ίχνη ρύπων και μακιγιάζ. Με παγκόσμια αντιοξειδωτική πατέντα τεχνολογίας Lingon 50:50™. Η επιδερμίδα σας είναι έτοιμη για την κρέμα ημέρας ή νύχτας. 200 ml
    Κωδικός:26000 ΒΡ: 9
    6,15 €
  • Optimals Cleansers

    Τονωτική Λοσιόν για Ξηρές/Ευαίσθητες Επιδερμίδες
    Μετά τον καθαρισμό συνεχίστε με αυτή την καταπραϋντική τονωτική λοσιόν. Με την παγκόσμια αντιοξειδωτική πατέντα τεχνολογίας Lingon 50:50™. Η επιδερμίδα σας είναι έτοιμη για την κρέμα ημέρας ή νύχτας. 200 ml
    Κωδικός:26001 ΒΡ: 9
    6,15 €
  • Ecollagen

    Κρέμα Νύχτας Διόρθωσης Ρυτίδων Ecollagen
    Συνεχίστε τον πόλεμο κατά των ρυτίδων ακόμη και όταν κοιμάστε. Δημιουργημένη με μοναδικό εκχύλισμα Φυτικών Βλαστοκυττάρων, η κρέμα νύχτας Ecollagen δρα γεμίζοντας τις ρυτίδες από το εσωτερικό τους ενώ προλαμβάνει την περαιτέρω ανάπτυξή τους. Πλούσια, μεταξένια υφή που απορροφάται άμεσα από την επιδερμίδα. 50 ml
    Κωδικός:26686 ΒΡ: 33
    22,30 €
  • Swedish Spa

    Κρέμα Προσώπου Swedish Spa με Διπλή Δράση
    Με αποτοξινωτικό Μαλαχίτη και ενυδατική Βιταμίνη Ε, αυτή η ενυδατική κρέμα δρα ως ασπίδα προστασίας ενάντια στις καθημερινές επιθέσεις την ημέρα ενώ αποκαθιστά και αναζωογονεί την επιδερμίδα τη νύχτα. Χρησιμοποιήστε την κρέμα πρωί και βράδυ για λαμπερή επιδερμίδα. 50 ml
    Κωδικός:23735 ΒΡ: 14
    9,20 €
  • Happy Skin

    Κρέμα Σώματος Happy Skin για πολύ ξηρές επιδερμίδες
    Εντατική κρέμα σώματος που ανακουφίζει την ξηρή και τραχιά επιδερμίδα.1) Η πλούσια φόρμουλα με κρεμώδη υφή, θρέφει και ενυδατώνει με Έλαιο από Σπόρους Κολοκύθας ενώ χαρίζει πολυτελή αίσθηση ενυδάτωσης μετά την εφαρμογή. 200 ml
    Κωδικός:23734 ΒΡ: 7
    4,60 €
  • Tender Care

    Προϊόν Περιποίησης Επιδερμίδας Tender Care με Άρωμα Καρύδα

    Κάντε δικό σας το αγαπημένο σας προστατευτικό προϊόν κατά της ξηρότητας και της σκληρής επιδερμίδας, τώρα με συναρπαστικό άρωμα καρύδα. Υπέροχο για τα χείλη, τους αγκώνες, τα πετσάκια, τις φτέρνες ή οποιαδήποτε άλλη ξηρή περιοχή. 15 ml
    Κωδικός:24877 ΒΡ: 6
    3,85 €
  • Tender Care

    Προϊόν Περιποίησης Επιδερμίδας Tender Care
    Eιδική σύνθεση με κερί μέλισσας και φυτικά έλαια. Κατάλληλο για χείλη, πρόσωπο, παρανυχίδες ή οποιαδήποτε περιοχή που είναι ξηρή, τραχιά ή ερεθισμένη. 15 ml
    Κωδικός:1276 ΒΡ: 6
    3,85 €
  • Θρεπτική Κρέμα για Ξηρά Χέρια
    Θρέφει σε βάθος τα ξηρά χέρια για 24 ώρες. Με φυσικό έλαιο γλυκού αμύγδαλου που απαλύνει την τραχειά επιδερμίδα και αφήνει τα χέρια απαλά και λεία. 100 ml
    Κωδικός:11287 ΒΡ: 6
    3,85 €
  • Royal Velvet

    Γαλάκτωμα Καθαρισμού Royal Velvet
    Νέα, ανάλαφρη σύνθεση για τέλεια εφαρμογή. Απομακρύνει τους ρύπους χωρίς να ξηραίνει υπερβολικά ενώ επαναφέρει τη λάμψη της επιδερμίδας. Εμπλουτισμένη με Black Iris Infusion™ 200 ml
    Κωδικός:22421 ΒΡ: 15
    10,00 €
  • Royal Velvet

    Τονωτική Λοσιόν Royal Velvet
    Kαταπραϋντική σύνθεση για μετά τον καθαρισμό του προσώπου. Απομακρύνει τα υπολείμματα του μακιγιάζ και τους ρύπους και προετοιμάζει την επιδερμίδα για την εφαρμογή της κρέμας ημέρας ή νύχτας Royal Velvet. Εμπλουτισμένη με Black Iris Infusion™ 200 ml
    Κωδικός:22423 ΒΡ: 15
    10,00 €
  • Pure Nature Organic Tea Tree & Rosemary

    Εξυγιαντικό Στικ Κατά των Ατελειών με Οργανικό Τεϊόδεντρο & Δεντρολίβανο Pure Nature
    Βοηθάει να καταπολεμήσετε τις ατέλειες οποιαδήποτε στιγμή, όπου κι αν βρίσκεστε. Εφαρμόστε αυτό το εύχρηστο στικ με αιθέρια έλαια τεϊόδεντρου και δεντρολίβανου σε στοχευμένα σημεία για να καταπραΰνετε και να καθαρίσετε την επιδερμίδα. Χρησιμοποιήστε το πριν το μακιγιάζ ή μόνο του. 14 ml
    Κωδικός:21347 ΒΡ: 9
    6,15 €
  • Pure Nature Organic Açai & Pomegranate

    Αντιοξειδωτικό Προϊόν Καθαρισμού με Οργανικά Εκχυλίσματα Açai & Ροδιού Pure Nature
    Αναζωογονητικό προϊόν καθαρισμού προσώπου με βοτανικά εκχυλίσματα Acai και ροδιού που αφαιρεί απαλά το μακιγιάζ και τους ρύπους από την επιδερμίδα. Αφήνει την επιδερμίδα καθαρή, γεμάτη φρεσκάδα και προστατευμένη από την πρόωρη γήρανση και τις επιθέσεις του περιβάλλοντος. 150 ml
    Κωδικός:21556 ΒΡ: 5
    3,25 €
  • Pure Nature Organic Açai & Pomegranate

    Αντιοξειδωτική Κρέμα Ημέρας με Οργανικά Εκχυλίσματα Açai & Ροδιού Pure Nature
    Θρεπτική κρέμα ημέρας με φυτικά εκχυλίσματα Acai και Ροδιού πλούσια σε αντιοξειδωτικούς παράγοντες που προστατεύει την επιδερμίδα από την πρόωρη γήρανση. Αφήνει την επιδερμίδα σας όμορφη, λεία και απαλή. 75 ml
    Κωδικός:21557 ΒΡ: 7
    4,40 €
  • Pure Nature Organic Açai & Pomegranate

    Αντιοξειδωτική Κρέμα Νύχτας με Οργανικά Εκχυλίσματα Açai & Ροδιού Pure Nature
    Πλούσια κρέμα νύχτας με φυτικά εκχυλίσματα Acai και Ροδιού. Απλώστε τη το βράδυ για να απαλύνετε και να ενυδατώσετε την επιδερμίδα σας ενώ ξεκουράζεται, αφήνοντάς την λεία και απαλή. 75 ml
    Κωδικός:21574 ΒΡ: 7
    4,40 €
  • Pure nature Blueberry & Lavender

    Κρέμα Προσώπου με Οργανικά Εκχυλίσματα Μύρτιλου & Λεβάντας Pure Nature
    Ενυδατική κρέμα ημέρας και νύχτας με βοτανικά εκχυλίσματα από μύρτιλο & λεβάντα που καταπραΰνουν και ανακουφίζουν φυσικά την επιδερμίδα αφήνοντάς την απαλή και λαμπερή. Για όλους τους τύπους επιδερμίδας. 75 ml
    Κωδικός:15957 ΒΡ: 9
    6,15 €
  • Pure nature Blueberry & Lavender

    Προϊόν Καθαρισμού Προσώπου με Οργανικά Εκχυλίσματα Μύρτιλου & Λεβάντας Pure Nature
    Ήπιο gel καθαρισμού με βοτανικά εκχυλίσματα από μύρτιλο & λεβάντα που καταπραΰνουν και προστατεύουν φυσικά την επιδερμίδα σας. Καθαρίζει απαλά και αφήνει στην επιδερμίδα ενυδατωμένη αίσθηση. Για όλους τους τύπους επιδερμίδας. 150 ml
    Κωδικός:15960 ΒΡ: 7
    4,60 €
  • Essentials

    Απολεπιστικό Προϊόν Προσώπου Essentials
    Απολεπιστικό προϊόν καθαρισμού προσώπου που αφαιρεί τους ρύπους και τα νεκρά κύτταρα, αποκαλύπτοντας υγιή, φωτεινή επιδερμίδα. Με πολυβιταμινούχο σύμπλεγμα και απολεπιστικά σωματίδια και κάθε τύπο επιδερμίδας. 100 ml
    Κωδικός:23744 ΒΡ: 7
    4,60 €
  • Essentials

    3-σε-1 Προϊόν Καθαρισμού Προσώπου Essentials
    Καθαρισμός, θρέψη και ενυδάτωση. Ήπια σύνθεση χωρίς σαπούνι με πολυβιταμινούχο σύμπλεγμα. Βασική περιποίηση για κάθε τύπο επιδερμίδας. Ιδανικό για την αφαίρεση του μακιγιάζ. Απλώστε με ένα νωπό δίσκο ντεμακιγιάζ. 150 ml
    Κωδικός:23753 ΒΡ: 7
    4,60 €
  • Silk Beauty

    Κρέμα Σώματος Silk Beauty
    Πλούσια κρέμα σώματος που απαλύνει, θρέφει και ενυδατώνει την επιδερμίδα σας. Με ενυδατικές και μαλακτικές πρωτεΐνες Μεταξιού και προστατευτικά, αντιοξειδωτικά εκχυλίσματα Ορχιδέας. Πολυτελής σύνθεση με σαγηνευτικό άρωμα. 200 ml
    Κωδικός:21461 ΒΡ: 9
    6,15 €
  • Oriflame Beauty

    Ντεμακιγιάζ Ματιών για Αδιάβροχες Συνθέσεις Oriflame Beauty
    Βελτιωμένη σύνθεση διπλής φάσεως που αφαιρεί γρήγορα και απαλά το αδιάβροχο και μακράς διάρκειας μακιγιάζ, ενώ φροντίζει την ευαίσθητη περιοχή των ματιών, αφήνοντας την επιδερμίδα σφριγηλή και μεταξένια. Περιέχει γλυκερίνη για να αναπληρώνει την ενυδάτωση της περιοχής των ματιών. Ανακινείστε καλά πριν τη χρήση. 100 ml
    Κωδικός:22861 ΒΡ: 7
    4,60 €
  • North for Men

    Κρέμα για Μετά το Ξύρισμα North For Men
    Σύνθεση τριπλής δράσης που καταπραΰνει, προστατεύει με 24ωρη ενυδάτωση. Αυτή η δροσιστική σύνθεση αφήνει την επιδερμίδα ενυδατωμένη, προστατευμένη και χωρίς ερεθισμούς. 50 ml
    Κωδικός:14654 ΒΡ: 7
    4,60 €
  • North for Men

    Αφρός Ξυρίσματος για Κανονικές Επιδερμίδες North For Men
    Πλούσιος κρεμώδης αφρός για κανονικές επιδερμίδες. Εμπλουτισμένος με Arctic Pro-Defence και προστατευτική τεχνολογία Glide-Tech, εξασφαλίζει απαλό ξύρισμα. Αφήνει την επιδερμίδα απαλή και ενυδατωμένη. Χωρίς οινόπνευμα. 200 ml
    Κωδικός:17358 ΒΡ: 7
    4,60 €
  • Feet Up

    Απαλυντική Κρέμα Ποδιών Feet Up
    Καταπραΰνει και απαλύνει ακόμη και τα πιο ξηρά πόδια. Το ενυδατικό έλαιο από Σπόρο Σίτου και το καταπραϋντικό Άνθος Πορτοκαλιάς συνδυάζονται σε αυτήν την πλούσια κρέμα που απορροφάται άμεσα. Χρησιμοποιείστε την οποιαδήποτε στιγμή για βαθιά ενυδάτωση. Με ευχάριστο άρωμα. 75 ml
    Κωδικός:20548 ΒΡ: 7
    4,60 €
  • Feet Up

    Αναζωογονητικό Spray Ποδιών Feet Up
    Δροσίστε τα πόδια σας στη στιγμή και διατηρήστε τα γεμάτα φρεσκάδα με τεχνολογία κατά της δυσοσμίας που δρα αποσμητικά με ευχάριστο άρωμα. Το Έλαιο Ευκάλυπτου δρα ως φυσικό αποσμητικό και η Μέντα δροσίζει. Χρησιμοποιήστε το οποιαδήποτε στιγμή στα πόδια ή στα παπούτσια σας. 150 ml
    Κωδικός:20549 ΒΡ: 9
    6,15 €
  • Feet Up

    Καταπραϋντική Κρέμα Ποδιών Feet Up
    Καταπραΰνει και απαλύνει ακόμη και τα πιο ξηρά πόδια. Το ενυδατικό έλαιο από Σπόρο Σίτου και το καταπραϋντικό Άνθος Πορτοκαλιού συνδυάζονται σε αυτήν την πλούσια κρέμα που απορροφάται άμεσα. Χρησιμοποιήστε την οποιαδήποτε στιγμή για βαθιά ενυδάτωση με ευχάριστο άρωμα. 150 ml
    Κωδικός:20563 ΒΡ: 12
    8,45 €
  • Feet Up

    Κρέμα Ποδιών με Τζίντζερ & Μανταρίνι Winter Treat Feet Up
    Κωδικός:30014 ΒΡ: 5
    3,05 €
  • Αξεσουάρ Μακιγιάζ

    Λίμα Ποδιών Winter Treat
    Κωδικός:26944 ΒΡ: 2
    3,15 €
  • Activelle

    Αποσμητικό Spray Activelle Invisible
    Ανώτερη προστασία χωρίς λευκά σημάδια σε μία εφαρμογή. Ασπίδα κατά του ιδρώτα και της κακοσμίας με τεχνολογία Anti-White Marks που δεν αφήνει λευκά σημάδια στα ρούχα. 150 ml
    Κωδικός:23727 ΒΡ: 7
    4,60 €
  • Activelle

    Αποσμητικό Spray Activelle Cotton Dry
    Spray που στεγνώνει άμεσα και δεν κολλάει, χαρίζοντάς σας πραγματική αυτοποεποίθηση. Με φυσική πούδρα από Ίνες Βαμβακιού που απορροφά την υγρασία και προσφέρει προστασία αφήνοντας την επιδερμίδα σας απαλή, λεία και διακριτικά αρωματισμένη. 150 ml
    Κωδικός:25280 ΒΡ: 7
    4,60 €
  • Activelle

    Αποσμητικό Roll-on Activelle Cotton Dry
    Roll-on που στεγνώνει άμεσα και δεν κολλάει, χαρίζοντάς σας πραγματική αυτοποεποίθηση. Με φυσική πούδρα από Ίνες Βαμβακιού που απορροφά την υγρασία και προσφέρει προστασία αφήνοντας την επιδερμίδα σας απαλή, λεία και διακριτικά αρωματισμένη. 50 ml
    Κωδικός:25281 ΒΡ: 5
    3,05 €
  • Hair X

    Σαμπουάν HairX Shine Reviver
    Σαμπουάν για λάμψη με Εκτυφλωτική Σκόνη Διαμαντιών και ενυδατικό παράγοντα που αποκαθιστά τη φυσική ισορροπία ενυδάτωσης των μαλλιών σας χαρίζοντάς τους υγιή λάμψη. Αφήνει τα μαλλιά καθαρά, αναζωογονημένα και λαμπερά. 250 ml
    Κωδικός:30008 ΒΡ: 5
    3,05 €
  • Hair X

    Conditioner HairX Shine Reviver
    Πλούσιο conditioner που ενυδατώνει τα θαμπά μαλλιά χαρίζοντάς τους λάμψη και ζωντάνια. Με Εκτυφλωτική Σκόνη Διαμαντιών και συστατικό λείανσης που αφήνει τα μαλλιά απαλά και ευκολοχτένιστα ενώ βελτιώνει την επιφάνεια της τρίχας για επιπλέον λάμψη. 200 ml
    Κωδικός:30009 ΒΡ: 5
    3,05 €
  • Nature Secrets

    Κρεμοντούς με Βασιλικό & Ροδάκινο Nature Secrets

    Αυτό το ευχάριστο κρεμοντούς χωρίς σαπούνι αφήνει την επιδερμίδα ενυδατωμένη με την κρεμώδη υφή του. Η επιδερμίδα αποκτά απαλή και σφριγηλή αίσθηση με υπέροχο δροσερό άρωμα. pH ισορροπημένο. Κατάλληλο για κάθε τύπο επιδερμίδας. 400 ml
    Κωδικός:30013 ΒΡ: 6
    3,85 €
  • Oriflame Beauty Eyes

    Μάσκαρα Wonder Lash Oriflame Beauty
    Απίστευτες βλεφαρίδες! Επαναστατικό 3D βουρτσάκι που ανασηκώνει τις βλεφαρίδες χαρίζοντας μήκος και πυκνότητα ενώ τις διαχωρίζει μία μία από τη ρίζα έως τις άκρες χωρίς να δημιουργεί "κομπάκια". Με γάλα Carnauba που ενυδατώνει. 8 ml
  • Oriflame Beauty Lips

    Προστατευτικό Προϊόν Χειλιών Oriflame Beauty
    Super ενυδατικό προϊόν για τα χείλη που περιποιείται και χαρίζει άμεση ανακούφιση από την ξηρότητα. Με διπλό πυρήνα που προσφέρει 300% περισσότερη ενυδάτωση και προλαμβάνει την απώλεια υγρασίας από τα χείλη προστατεύοντάς τα από τις περιβαλλοντικές επιθέσεις. SPF 8. 1.6 g
    Κωδικός:12286 ΒΡ: 10
    6,90 €
  • Oriflame Beauty Eyes

    Σετ Μακιγιάζ Φρυδιών Oriflame Beauty
    Μικρό και εύχρηστο σετ μακιγιάζ φρυδιών για να δημιουργήσετε φρύδια με τέλειο περίγραμμα και φυσικό τελείωμα. Ποτέ δεν ήταν πιο εύκολα να δημιουργήσετε φρύδια σαν επαγγελματίας. Περιέχει 2 σκιές φρυδιών, 2 πινελάκια και σταθεροποιητικό κερί. 3 g
    Κωδικός:21241 ΒΡ: 12
    8,45 €
  • Giordani Gold Face

    Make-up Age Defying Giordani Gold
    Αντιγηραντικό make-up που βελτιώνει ορατά τον τόνο της επιδερμίδας για νεανική όψη. Χαρίζει φωτεινό και αψεγάδιαστο τελείωμα. Με συστατικά που λειαίνουν την εμφάνιση των ρυτίδων και των λεπτών γραμμών και διατηρούν τη φυσική ισορροπία της ενυδάτωσης της επιδερμίδας. Με δείκτη προστασίας SPF 8 για προστασία από τις ελεύθερες ρίζες. 30 ml
  • Oriflame Beauty Eyes

    Eye Liner Wonder Oriflame Beauty
    Υγρό eye liner σε super μαύρη απόχρωση με απλικατέρ πολλαπλών διάστασεων για να δημιουργείται διαφορετικά look. Το έντονο μαύρο χρώμα και απλικατέρ ακριβείας σας χαρίζει θεαματικό βλέμμα που διαρκεί. Ανακινείστε καλά πριν τη χρήση. 2.5 ml
    Κωδικός:21648 ΒΡ: 10
    6,90 €
  • Oriflame Beauty Eyes

    Μολύβι Ματιών Oriflame Beauty
    Σύνθεση για εύκολη, απαλή και ακριβή εφαρμογή! Η μηχανική μύτη προσφέρει κρεμώδες, έντονο χρώμα σε 5 εντυπωσιακές αποχρώσεις. Πρακτική σχεδίαση, χωρίς ξύσιμο, χαρίζει σπινθηροβόλο βλέμμα στο λεπτό που διαρκεί! 0.3 g
  • Oriflame Beauty Lips

    Μολύβι Χειλιών Wonder Colour
    Μηχανικό μολύβι χειλιών με super απαλή εφαρμογή. Δε χρειάζεται ξύσιμο. Για εφαρμογή ακριβείας, διαχωρισμό και όμορφα χείλη. Συνδυάζεται άψογα με το αγαπημένο σας κραγιόν και αναδεικνύει το φυσικό σχήμα των χειλιών. Σε 8 απίθανες αποχρώσεις. 0.3 g
  • Very Me - Lips

    Lip Gloss Mood Very Me
    Βρες τη διάθεσή σου! Ιριδίζοντα lip gloss μέτριας κάλυψης σε συναρπαστικές γεύσεις και αποχρώσεις για κάθε συναίσθημα. Με φυσικά εκχυλίσματα που ανεβάζουν τη διάθεση. 10 ml
  • Oriflame Beauty Face

    Make-up EverLasting
    Αποτελεσματικό make-up με Παγκόσμια Πατέντα Τεχνολογίας Περιποίησης Επιδερμίδας για πολλαπλά οφέλη. Κλινικά αποδεδειγμένη σταθερότητα για άψογη εφαρμογή μεγάλης διάρκειας. Ανάλαφρη σύνθεση με σιλικόνη για βελούδινο τελείωμα και ομοιόμορφη εφαρμογή. Μέτρια προς υψηλή κάλυψη. 30 ml
  • Oriflame Pure Colour

    Βερνίκι Νυχιών Pure Colour Oriflame
    Αστραφτερό βερνίκι νυχιών με έντονη λάμψη σε πολλές συναρπαστικές αποχρώσεις. Υπέροχο τελείωμα, απίθανα χρώματα σε ακαταμάχητη τιμή! Δοκιμάστε τα όλα! 8 ml
  • Αξεσουάρ Μακιγιάζ

    Διπλό Επαγγελματικό Πινέλο Σκιάς Ματιών
    Κωδικός:24147 ΒΡ: 5
    6,15 €
  • Αξεσουάρ Μακιγιάζ

    Επαγγελματικό Πινέλο Make-up
    Με αυτό το κωνικό πινέλο εφαρμόζετε τη σωστή ποσότητα make-up στην επιδερμίδα σας. Ιδανικό για λεία, ομοιόμορφη εφαρμογή. Υλικό: Νάιλον, Αλουμίνιο, Ξύλο. 0 *
    Κωδικός:24148 ΒΡ: 5
    6,90 €
  • Αξεσουάρ Μακιγιάζ

    Πινέλο Πούδρας Giordani Gold
    Πολυτελές πινέλο πούδρας με ειδικό μηχανισμό που κλείνει το πινέλο στη συσκευασία του. Ιδανικό για εφαρμογή ρουζ ή πούδρας. 0 *
    Κωδικός:23258 ΒΡ: 6
    8,45 €
    11,90 €