Κυριακή 1 Απριλίου 2012

Προς όλους όσους θέλουν να γίνουν αναγνώστες του Blog μου

Γεία σας!!!
Επειδή πολλές με ρωτάτε, "Που να γράψω το όνομά μου για να γίνω αναγνώστρια του Blog σου;" Και πολλές γράφετε τα στοιχεία σας στη σελίδα " Εγγραφή on-line".
Θέλω να σας ενημερώσω!!!
Η " Εγγραφή on-line" είναι για όσες και όσους θέλουν να μπούν στο κόσμο της Oriflame. Δίνεται on-line τα στοιχεία σας ( μόνο όπου υπάρχει αστερίσκος) και μπαίνετε αυτόματα στην ομάδα μου. Απο 'κει κι έπειτα σας ενημερώνω εγώ σχετικά για το πως θα κάνετε τις παραγγελίες σας και για οτιδήποτε σχετικά με την εταιρία. 
Οσες κάνατε λάθος και απλώς θέλατε να μπείτε στο blog μου, μην ανησυχείτε....εάν πραγματικά δε το θέλετε... τότε ο κωδικός σας θα ακυρωθεί μετά απο 3 μήνες. Μέχρι τότε, όμως, δεν πρέπει να κάνετε καμία παραγγελία με τον κωδικό που σας έστειλε με email η εταιρία. 
Για να γίνεται αναγνώστης του blog μου, θα βρείτε το κουμπί " Παρακολουθήστε αυτό το ιστολόγιο" που βρίσκεται προς τα κάτω στα δεξιά.... Πατήστε το και θα σας ζητήσει να βάλετε ένα όνομα και μία φωτογραφία....Έπειτα πατήστε το κουμπί "παρακολουθήστε αυτό το ιστολόγιο" και....γίνατε μέλος του blog μου.
Καλή επιτυχία!!!!