Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013

Πώς να κάνεις spa στο σπίτι σου!

Δεν χρειάζεται να ξοδέψεις μια περιουσία για να δείχνεις κούκλα. Αρκεί να αξιοποιήσεις τις ελεύθερες ώρες σου, τα προϊόντα που βρίσκονται στο ντουλάπι του μπάνιου σου και την μπανιέρα σου για να υποδεχθείς την επόμενη μέρα πιο όμορφη και ανανεωμένη από ποτέ. Αν, λοιπόν, σήμερα έμεινες σπίτι αξιοποίησε το χρόνο σου και κάνε στον εαυτό σου δώρο ένα spa με μηδενικά έξοδα!
 

1. Γέμισε τη μπανιέρα σου με ζεστό νερό (προσοχή, όχι πολύ ζεστό γιατί θα αφυδατώσεις το δέρμα σου), πρόσθεσε μερικές σταγόνες αιθέριου έλαιου, άλατα και αφρόλουτρο. Βυθίσου μέσα στο νερό, βάλε χαλαρωτική μουσική και χαλάρωσε για αρκετά λεπτά. 

http://gr.oriflame.com/catalog-images/product/global/18481_2.png

Αφροντούς για Ενέργεια Swedish Spa

Αναζωογονητικό τζελ με θαλασσινό άρωμα γεμάτο φρεσκάδα που θα ανεβάσει τη διάθεσή σας, εμπλουτισμένο με απαλυντικό Hydracare+, αναζωογονητικά εκχυλίσματα Καφέ Φυκιών και μικροσκοπικές πέρλες. Δημιουργήστε πλούσιο αφρό στο ντους σας και ξυπνήστε πνεύμα και σώμα. 200 ml

Θαυματουργό Έλαιο Ομορφιάς Swedish Spa

Πλούσιο έλαιο πολλαπλών χρήσεων με Hydracare+, αντιοξειδωτικό, τονωτικό έλαιο Πιπερόριζας, θρεπτικό έλαιο Καρύδας, έλαιο Γλυκού Αμυγδάλου και Βιταμίνη Ε που ομορφαίνει και βελτιώνει την υφή της επιδερμίδας. Κατάλληλο για μασάζ, για ενυδάτωση, για το μπάνιο ή σαν θεραπεία για τα ξηρά μαλλιά πριν το λούσιμο. 150 ml

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 2. Τρίψε το σώμα σου με ένα τρίχινο σφουγγάρι. Έτσι, θα κάνεις απολέπιση χωρίς scrub και θα απομακρύνεις τις τοξίνες που έχουν συσωρευτεί στο δέρμα σου. Ή χρησιμοποίησε ένα προϊόν απολέπισης που θα σου αφήσει την επιδερμίδα μαλακή και ενυδατωμένη.

Απολεπιστικό Προϊόν Σώματος Swedish Spa

Βελτιώστε την επιδερμίδα σας με αυτό το μοναδικό, αισθησιακό, αρωματικό προϊόν απολέπισης σώματος. Αλάτι και κόκκοι από τσόφλι αμυγδάλου λειαίνουν και χαρίζουν λάμψη στην επιδερμίδα σας, το έλαιο πιπερόριζας τονώνει, το Hydracare+ απαλύνει, το έλαιο γλυκού αμυγδάλου καταπραΰνει και η Βιταμίνη Ε προστατεύει. 150 ml

Απολεπιστικό Σαπούνι για Μασάζ Swedish Spa

Σαπούνι καθαρισμού για να κάνετε μασάζ στην επιδερμίδα, να τονώσετε την κυκλοφορία του αίματος και να κάνετε απολέπιση απομακρύνοντας τα νεκρά κύτταρα ώστε να αποκαλύψετε μία υπέροχη επιδερμίδα. Με απαλυντικό Hydracare+, ενυδατικά, αναζωογονητικά εκχυλίσματα Φυκιών και θαλασσινό άρωμα φρεσκάδας. 100 g


3. Παράλληλα, άπλωσε στο πρόσωπό σου μια πλούσια ενυδατική μάσκα και χαλάρωσε στο νερό παίρνοντας βαθιές ανάσες.

Μάσκα Καθαρισμού Προσώπου Swedish Spa

Αποτοξινώνει και καθαρίζει βαθιά την επιδερμίδα σας. Απλώστε σε επιδερμίδα, στεγνή και καθαρή, αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών. Αφήστε τη για 10 λεπτά και ξεβγάλτε με νερό. Περιέχει αποτοξινωτικό Μαλαχίτη, Καολίνη πλούσιο σε μέταλλα για να αφαιρεί τις ακαθαρσίες και απαλυντικό Hydracare+. 50 ml


4. Κόψε δύο φέτες αγγούρι, κλείσε τα βλέφαρά σου και άσε τα μάτια σου να ξεκουραστούν.


5. Προτού βγεις ξέπλυνε με κρύο νερό το σώμα σου. Θα βοηθήσει στη σφριγηλότητά του.


6. Σκούπισε το σώμα σου με ταμποναριστές κινήσεις και άπλωσε μια γενναιόδωρη ποσότητα πλούσιας ενυδατικής κρέμας κάνοντας ελαφρύ μασάζ και στα πόδια για να τα αποσυμφορήσεις.


Smart tip! Κράτησέ το!
Για να είναι το πρόσωπό σου πιο σφριγηλό, βάλε μια βαμβακερή πετσέτα στην κατάψυξη και σκούπισε το πρόσωπό σου όταν βγάλεις την μάσκα. Τέλειο tip που μπορείς να κάνεις συχνά και σε βάθος χρόνου να δεις το πρόσωπό σου πιο νεανικό.

 

Η απόλαυση δεν σταματάει εδώ! Έχει και συνέχεια...

Αυτό το ξέρατε για το κραγιόν;

  • Η Κλεοπάτρα, η πιο διάσημη φαραώ της Αιγύπτου, χρησιμοποιούσε λιωμένα κόκκινα σκαθάρια για να βάφει τα χείλη της σε έντονο κόκκινο χρώμα. 
  • Το κραγιόν έγινε διάσημο τον 16ο αιώνα χάρη στην Βασίλισσα Ελισάβετ I και τις κυρίες της αυλής της, που έβαφαν τα χείλη τους με ένα μίγμα από κερί μέλισσας και υδραργυρούχο σουλφίδιο.
  • Τα πρώτα κραγιόν σε μεταλλικές θήκες εμφανίστηκαν στην αγορά το 1915.
  • Η μέση γυναίκα καταναλώνει περίπου 2 με 3 κιλά κραγιόν στη διάρκεια της ζωής της γλύφοντας τα χείλη της. Τώρα ξέρετε γιατί χρειάζεται να ανανεώνεται το κραγιόν σας μετά το φαγητό!
  • Κατά τη Χρυσή Εποχή του Ισλάμ, ο Ανδαλουσιανός Άραβας ιατρός και φαρμακοποιός Abu al-Qasim al-Zahrawi (Abulcasis) δημιούργησε το πρώτο κραγιόν σε στερεά μορφή, χρησιμοποιώντας άρωμα και άλλα συστατικά πεπιεσμένα σε καλούπια. Περιέγραψε τη διαδικασία στην εγκυκλοπαίδεια του περί ιατρικής και φαρμακολογίας, την Al-Tasrif.
  • Το 1770, το Βρετανικό Κοινοβούλιο πέρασε ένα νόμο σύμφωνα με τον οποίο όποια γυναίκα φορούσε κραγιόν θα δικαζόταν για μαγεία.
  • Η Max Factor, η make-up artist των αστέρων, δημιούργησε το λιπ-γκλος το 1930.
  • Η δημοτικότητα του κραγιόν αυξήθηκε κατά το Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο χάρη στη βιομηχανία του σινεμά και το μακιγιάζ έγινε συνήθεια για τις γυναίκες.
  • Το 1950, η Αμερικανίδα φαρμακοποιός Hazel Bishop δημιούργησε το πρώτο μακράς διαρκείας κραγιόν.

Η μόδα αυτό το φθινόπωρο και το χειμώνα είναι εντυπωσιακή, σέξι και εκρηκτική!

http://gr.oriflame.com/content-storage-v3/live/images/el_GR/55100121-1695300411-VeryMe.jpg






Δείτε μερικά tips για υπέροχη εμφάνιση! 

http://gr.oriflame.com/catalog-images/product/global/27077_2.png
Η μόδα αυτό το φθινόπωρο και το χειμώνα, μας μαγνητίζει με λάμψεις, ιριδίζουσες αποχρώσεις και ένταση στους τόνους των ρούχων! Είναι εντυπωσιακή, σέξι και εκρηκτική!
Το πρόσωπό μας όμως πως μπορεί να εναρμονιστεί σε όλα αυτά;
Εύκολο! Δείτε μερικά tips για υπέροχη λάμψη , μυστηριώδη εμφάνιση και μπρονζέ look!
Με τη βοήθεια μιας πούδρας Terracotta με ιριδίζουσα σύνθεση, όπως είναι η Very Me Perfect Powder, μπορούμε να έχουμε το τέλειο περίγραμμα προσώπου και να αναδείξουμε τη φυσική μας ομορφιά. Χρειαζόμαστε απλά, μια νότα λάμψης.



Βήμα 1. Τινάξτε την περιττή ποσότητα πούδρας από το πινέλο σας
Βήμα 2. Σχηματίστε ένα ημικύκλιο ξεκινώντας από τους κροτάφους και συνεχίζοντας κάτω από τα ζυγωματικά
Βήμα 3. Ξεκινώντας από τα μέσα των ζυγωματικών, σχηματίστε ακόμη ένα ημικύκλιο, σταματώντας λίγο πριν τη γωνία των χειλιών
Τώρα η επιδερμίδα ακτινοβολεί υγεία και στυλ και μπορούμε να αναδείξουμε ακόμη περισσότερο την εμφάνισή μας για μια εορταστική μέρα:
Βήμα 1. Τονίστε το οστό των φρυδιών απλώνοντας μία ματ ροζ απόχρωση σκιάς κάτω από τα φρύδια σας
Βήμα 2. Φωτίστε τα μάτια σας φορώντας στο κινητό βλέφαρο, μία ανοιχτή απόχρωση σκιάς με ελαφριά λάμψη
Βήμα 3. Μαγνητίστε με το βλέμμα, κάνοντας μία γραμμή με το υγρό eyeliner Very Me Metaliner σε όλο το μήκος του ματιού, όσο πιο κοντά μπορείτε στις βλεφαρίδες σας.
Βήμα 4. Δώστε όγκο και μήκος στις βλεφαρίδες σας με ένα πλούσιο στρώμα από την αγαπημένη σας μάσκαρα Very Me Fat Lash Black Out, στον πιο μαύρο τόνο από ποτέ!  
Βήμα 5.Με τη βοήθεια των νέων Very Me Secrets σε αστραφτερά βερνίκια και super ιριδίζοντα lip gloss και τις  συναρπαστικές τους αποχρώσεις, ντύστε τα νύχια σας με αυτό που σας αρέσει περισσότερο και απλώστε μία πλούσια στρώση lip gloss στα χείλη!
Με μία τέτοια εμφάνιση, θα είστε σίγουρα το επίκεντρο των party!!
Καλή Επιτυχία κορίτσια!!


Ειδική Προσφορά - 80 αγαπημένα προϊόντα 1+1 ίδιο Δώρο και όλα σε προσφορά!


http://gr.oriflame.com/content-storage-v3/live/images/el_GR/54900395-1695300601-80listbanner.jpg

Καταπολεμήστε τις Ρυτίδες!

http://gr.oriflame.com/content-storage-v3/live/images/el_GR/55100122-1695300412-Ecollagen.jpg 


Οι λεπτές γραμμές που ο χρόνος χαράζει στο πρόσωπο μας, είναι γνωστό ότι αρχίζουν να γίνονται περισσότερο εμφανείς γύρω στην ηλικία των 35+. Μια πιο νεανική εμφάνιση αρχίζει να γίνεται επιτακτική μας ανάγκη που με το πέρασμα του χρόνου αυξάνεται και κορυφώνεται στην περίοδο της εμμηνόπαυσης όπου τα σημάδια γίνονται περισσότερο ορατά.
Οι ρυτίδες όμως δεν εμφανίζονται με τον ίδιο ρυθμό και την ίδια ένταση σε όλους μας. Οι παράγοντες που παίζουν σημαντικό ρόλο στην εμφάνιση τους είναι:
  • Ο τύπος επιδερμίδας: Οι ξηρές επιδερμίδες είναι πιο ευάλωτες στον σχηματισμό ρυτίδων καθώς δεν συγκρατούν ικανοποιητικά ποσοστά υγρασίας και είναι πιο λεπτές. Στις ξηρές επιδερμίδες σχηματίζονται από μικρές ηλικίες γραμμές ξηρότητας που αργότερα θα εξελιχθούν σε λεπτές ρυτίδες και σε πολύ ώριμες ηλικίες σε βαθιές ρυτίδες.
  • Η έκθεση στον ήλιο: Ο ήλιος θεωρείται ο Νο 1 παράγοντας γήρανσης. Όσο πιο πολύ εκτίθεται το δέρμα σας στις βλαβερές υπεριώδεις ακτίνες, τόσο πιο πολλές ρυτίδες θα εμφανίσει το δέρμα σας και θα οδηγηθεί σε πρόωρη γήρανση!
  • Η διατροφή και το νερό που πίνουμε: Ελλιπής διατροφή, φτωχή σε ιχνοστοιχεία, μέταλλα και βιταμίνες, επιταχύνουν το ρυθμό γήρανσης. Η ποσότητα νερού που καταναλώνουμε σε καθημερινή βάση παίζει επίσης πολύ καθοριστικό ρόλο στην ενυδάτωση του δέρματος και στα σημάδια γήρανσης που αυτό εμφανίζει.
  • Η σωστή καθημερινή φροντίδα της επιδερμίδας, ή στον αντίποδα η ελλιπής φροντίδα, επηρεάζουν σημαντικά το ρυθμό εμφάνισης των ρυτίδων.
  • Το κάπνισμα
  • Η έλλειψη ύπνου

Σε δερματικό επίπεδο, δύο είναι οι βασικοί παράγοντες που παίζουν σημαντικό ρόλο στην εμφάνιση των ρυτίδων.
  • Τα ποσοστά του υαλουρονικού οξέως στο δέρμα: Το υαλουρονικό οξύ είναι μια φυσική υδρόφιλη ουσία, ικανή να συγκρατεί μέχρι και χίλιες φορές το βάρος της σε νερό. Υπάρχει φυσικά στο δέρμα μας σε υψηλά επίπεδα όσο είμαστε νέες, όσο όμως τα χρόνια περνούν (και ανάλογα και με τους παράγοντες που αναφέραμε πιο πάνω) τα επίπεδα του μειώνονται δραματικά. Το δέρμα δεν μπορεί πλέον να συγκρατεί τις απαραίτητες ποσότητες νερού και αφυδατώνεται. Σκεφτείτε ένα φρέσκο μήλο πως ζαρώνει καθώς μαραίνεται και χάνει την υγρασία του. Το ίδιο μπορεί να συμβεί και στο δέρμα σας!
  • Τα επίπεδα κολλαγόνου και ελαστίνης: Οι δύο αυτές βασικές δομικές πρωτεΐνες του δέρματος, είναι υπεύθυνες για την διατήρηση της ελαστικότητας και της σφριγηλότητας του. Οσο μεγαλώνουμε, μειώνονται τα ποσοστά τους στο δέρμα και αυτό χαλαρώνει και εμφανίζει βαθιές ρυτίδες. Το κολλαγόνο και η ελαστίνη, αποτελούνται από αζωτούχες ενώσεις που ονομάζονται πεπτίδια και αποτελούν τις βασικές δομές των πρωτεϊνών αυτών. Τα πεπτίδια επίσης αποτελούν δομικές ουσίες του οργανισμού και βασικά συστατικά των κυττάρων. 

Τι μπορούμε να κάνουμε για να καθυστερήσουμε την εμφάνιση των ρυτίδων, να εξαφανίσουμε τις λεπτές γραμμές ξηρότητας και να μειώσουμε τις ήδη υπάρχουσες ρυτίδες;
Θα πρέπει αρχικά να μειώσουμε την έκθεση μας στον ήλιο, να ακολουθήσουμε ένα πρόγραμμα ισορροπημένης διατροφής και να πίνουμε πολύ νερό. Παράλληλα να εντάξουμε στην καθημερινή μας φροντίδα, τη χρήση προϊόντων με πλούσια συστατικά που αυξάνουν τα επίπεδα υγρασίας στο δέρμα και δίνουν ώθηση στην παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης.
Μια πρόσφατη μεγάλη έρευνα από καθηγητές και δερματολόγους του τμήματος κοσμητολογίας, αποδεικνύει την αντιγηραντική δράση των πεπτιδίων. Σύμφωνα με την έρευνα αυτή, τα πεπτίδια κατέχουν σημαντικό ρόλο στην μετάδοση μηνυμάτων μεταξύ των κυττάρων και γίνονται ρυθμιστές πολλών βιολογικών διεργασιών. Αυτά τα ισχυρά αντιρυτιδικά συστατικά, μπορούμε να τα βρούμε στην μοναδική αντιρυτιδική σειρά Ecollagen..
Η νέα μας σειρά Ecollagen είναι εμπλουτισμένη με φυτικά βλαστοκύτταρα, που αποτελούν πραγματικά το θαύμα της φύσης μιας και ενεργοποιούν και προστατεύουν το κολλαγόνο της επιδερμίδας μας, ενισχύουν την παραγωγή του μέχρι και κατά 200% και γεμίζοντας τις ρυτίδες από το εσωτερικό τους.
Μετά από 12 βδομάδες χρήσης, τα επίπεδα κολλαγόνου και ελαστίνης αυξάνονται, οι ρυτίδες μειώνονται σε μήκος, σε βάθος και σε πλάτος, ενώ οι λεπτές γραμμές ξηρότητας εξαφανίζονται. Μελέτες που έγιναν σε μια ομάδα γυναικών που χρησιμοποίησαν την σειρά για 12 εβδομάδες, έδειξαν άμεση ενυδάτωση, πιο λεία και σφριγηλή επιδερμίδα, πιο αναζωογονημένη και νεανική εμφάνιση με εμφανώς λιγότερες ρυτίδες.
Τώρα γνωρίζουμε πως θα αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά τις ανεπιθύμητες ρυτίδες μας!


Mπείτε & εσείς στο club των αστεριών μας!!

TOP SALES CLUB Καταλόγου 16!

SILVER STAR

Με προσωπικές παραγγελίες 400 ΒΡ και πάνω σε κάθε κατάλογο παίρνετε ΔΩΡΟ προϊόντα αξίας πάνω από €50.

GOLD STAR

Με προσωπικές παραγγελίες 600 ΒΡ και πάνω σε κάθε κατάλογο παίρνετε ΔΩΡΟ προϊόντα αξίας πάνω από €100.

Για τον κατάλογο 16

  • Με προσωπικές παραγγελίες 400 ΒΡ και πάνω παίρνετε ΔΩΡΟ 2 Γυναικεία Αρώματα Amber Elixir Night αξίας Καταλόγου €74!
  • Με προσωπικές παραγγελίες 600 ΒΡ και πάνω παίρνετε ΔΩΡΟ 3 Κρέμες Ecollagen [3D+] Deep Wrinkle Care αξίας Καταλόγου €123!

 http://gr.oriflame.com/content-storage-v3/live/images/el_GR/54600125-1691300214-topsalesC16GR.jpg




  • Τα BP μπορούν να συγκεντρωθούν αθροιστικά σε παραγγελίες στον κατάλογο 16.
  • Τα δώρα σας θα τα παραλάβετε αυτόματα με την παραγγελία στην οποία επιβεβαιώνονται τα κριτήρια
  • Με παραγγελίες >600ΒΡ μπορείτε να πάρετε και τα δύο δώρα

Καμπάνια Επαναδραστηριοποίησης Καταλόγου 16 - Χορηγοί

Έχετε μέλη που έχουν να βάλουν παραγγελία από τον Κατάλογο 12 (9 Σεπτεμβρίου) και πριν; Επικοινωνήστε μαζί τους για να κάνουν τις αγορές τους από τον Κατάλογο 16 και κερδίστε απίθανα Δώρα!
 
 http://gr.oriflame.com/content-storage-v3/live/images/el_GR/54600130-1691300230-sponsorsC16.jpg
 Τα €35 και τα €75 είναι σε τιμές μέλους.
  • Προκειμένου να παραλάβετε τα δώρα σας αρκεί μία οποιαδήποτε προσωπική παραγγελία με τουλάχιστον 1 ΒΡ στον Κατάλογο 16
  • Τα δώρα σας τα παραλαμβάνετε με την πρώτη σας παραγγελία έως και έναν Κατάλογο μετά
  • Σε περίπτωση εξαντλήσεως του δώρου, θα αντικαθίσταται με άλλο ανάλογης αξίας





Καμπάνια Επαναδραστηριοποίησης Καταλόγου 16

Μας λείψατε! Έχετε να βάλετε παραγγελία από τον Κατάλογο 12, 9 Σεπτεμβρίου και πριν; Αγοράστε ξανά τα αγαπημένα σας προϊόντα και κερδίστε απίθανα Δώρα και εκμεταλλευτείτε μία μοναδική προσφορά!










http://gr.oriflame.com/content-storage-v3/live/images/el_GR/54600129-1691300226-Inactives16top.jpg
  • Οι τιμές που αναγράφονται είναι τιμές μέλους.
  • Τα πρώτα €35 πρέπει να είναι σε μία παραγγελία.
  • Το σύνολο των €75 μπορεί να είναι σε αθροιστικές παραγγελίες.
  • Στην ενέργεια συμμετέχουν μόνο προϊόντα με ΒΡ (εξαιρούνται έντυπα, δείγματα, χρεώσεις παραλαβής κλπ)
  • Στην ενέργεια συμμετέχουν τα προϊόντα της καμπάνιας δωρεάν παραλαβής.
  • Τα δώρα σας τα παραλαμβάνετε άμεσα με την παραγγελία στην οποία συμπληρώνετε το ποσό της προϋπόθεσης
  • Σε περίπτωση εξαντλήσεως του δώρου, θα αντικαθίσταται με άλλο ανάλογης αξίας

Business Class Program Καταλόγου 16

Mε κάθε 150ΒΡ παραγγελίες!

Αποκτήστε το Σετ Giordani Gold: Βάση Μακιγιάζ & Make-up Age Defying Natural Beige αξίας €35.40 ΜΟΝΟ με €9.90 (15ΒΡ, 8.05ΒV) με κάθε 150ΒΡ παραγγελίες από 4 Νοεμβρίου έως και 1 Δεκεμβρίου.
Κωδικός: 757910
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgK0SAllAb7nEkQZf1KORxhQavZYX0WdDXMA-ceSK-XjvmTLZhg_ybizQN-LqQjm13xC-U3KlmxIKDxMP1kDexgaiQSvXThyphenhyphenOeb0FFA3Nzs6xLZGODR0L2Hzkpl06yj_DnuwsI35wGBLXMp/s1600/54600119-1691300199-BCC16.jpg
  • Σε περίπτωση εξαντλήσεως των αποθεμάτων η εταιρία διατηρεί το δικαίωμα αντικατάστασης με προϊόν ίσης ή μεγαλύτερης αξίας 

Bonus Προϊόν Internet Καταλόγου 16

Mε Online παραγγελία 50ΒΡ!
Αποκτήστε τα Kajal Eye Liner Deep Green & Mystic Purple MONO €4.90 (6ΒΡ, 3.17ΒV) από €15.40 με την πρώτη σας Online παραγγελία 50ΒΡ και πάνω από 4 Νοεμβρίου έως και 1 Δεκεμβρίου.
κωδ. 26528 + 26529



  • Σε περίπτωση εξαντλήσεως των αποθεμάτων η εταιρία διατηρεί το δικαίωμα αντικατάστασης με προϊόντα ίσης ή μεγαλύτερης αξίας
  • Παρακαλούμε τιμολογείτε και τους δύο κωδικούς

Καμπάνια Δωρεάν παραλαβής παραγγελιών Καταλόγου 16


Παραλαβή απο τα σημεία της ACS: Για την παραλαβή παραγγελιών από τα Pick up Points – σημεία ACS έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε μεταξύ των δύο τρόπων που επιθυμείτε να παραλάβετε ΔΩΡΕΑΝ την παραγγελία σας!
  • Είτε με παραγγελία μεγαλύτερη των 200 BP
  • Είτε παραγγέλνοντας μία από τις 2 προσφορές εάν η παραγγελία σας είναι μικρότερη των 200BP






Με την παραλαβή στο χώρο σας παίρνετε δώρο το Επαγγελματικό Πινέλο Χειλιών / Concealer αξίας €7.70CP

 









Υπέροχη Συλλογή από συλεκτικά στυλό Oriflame με κρύσταλλο Swarovski!