Κυριακή 11 Μαρτίου 2012

10/03/2012 ~ Στην αγορά της Δράμας~

Με τη Χρύσα Κοκκινίδου
Με την Ελένη Κοκκινίδου

Ειδικές τιμές για τα νέα μέλη



Τα νέα μέλη, μπορούν να λάβουν, τα προϊόντα που χρειάζονται για μια ολοκληρωμένη παρουσίαση, σε προνομιακές τιμές. 

Τη τσάντα παρουσίασης, που θα βάλουν μέσα το νεσεσέρ δειγμάτων, τον ντοσιέ εταιρικής παρουσίασης και τον νέο κατάλογο Oriflame, μπορούν να την αποκτήσουν, με μόνο 3€.

Το νεσεσέρ δειγμάτων, που θα βάλουν μέσα όλα τα δείγματα των προϊόντων Oriflame, μπορούν να το αποκτήσουν, με μόνο 1,5€.

Το ντοσιέ εταιρικής παρουσίασης, που είναι απαραίτητο σε όσους θέλουν να ασχοληθούν επαγγελματικά με την εταιρία Oriflame, μπορούν να το αποκτήσουν, με μόνο 3€.

Και τα σετ δειγμάτων:
Κραγιόν & Μέικ απ, με μόνο 6€. 
Περιποίησης προσώπου & σώματος, με μόνο 4€. 
Αρώματα, με μόνο 4€.


Αρκεί να βάλουν τους ανάλογους κωδικούς, σε παραγγελία του καταλόγου εγγραφής τους.

Πρόγραμμα καλωσορίσματος νέων μελών



Τα νέα μέλη, έχουν την ευκαιρία να λάβουν μέρος στο Welcome program, κερδίζοντας ένα προϊόν της αρεσκείας τους, με μόλις 2.90€.

Στο Welcome Program 1, κάνοντας 50 BP (πόντους) παραγγελία, στον 1ο κατάλογο της εγγραφής τους, μπορούν να διαλέξουν οποιοδήποτε προϊόν μακιγιάζ απο τον ίδιο κατάλογο και να το πάρουν με ΜΟΝΟ 2,90€.

Στο Welcome Program 2, κάνοντας 50 BP παραγγελία, στον 2ο κατάλογο μετά την εγγραφή τους, μπορούν να διαλέξουν οποιοδήποτε προϊόν περιποίησης επιδερμίδας απο τον ίδιο κατάλογο με ΜΟΝΟ 2,90€.

Στο Welcome Program 3, κάνοντας 50 BP παραγγελία, στον 3ο κατάλογο μετά την εγγραφή τους, μπορούν να διαλέξουν ένα οποιοδήποτε άρωμα απο τον ίδιο κατάλογο και να το πάρουν ΜΟΝΟ 2,90€. Ενω κάνοντας 100BP παραγγελία το άρωμα το πέρνουν ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ.

Σημαντικό: ~ Αποκλειστικά για τα νέα μέλη ~


   Αυτή η προσφορά είναι, μια καλή ευκαιρία, για να δοκιμάσουν τα νέα μας μέλη, τέσσερα απο τα βασικά προϊόντα που χρησιμοποιούμε, καθημερινά, σαν κορίτσια που είμαστε. 
   Μια κρέμα ματιών για όλες τις ηλικίες και όλους τους τύπους επιδερμίδας, μια μάσκαρα σε μαύρο χρώμα, ένα lip gloss, και μια κρέμα χεριών μέσα σε ένα λαχανί νεσεσέρ, ιδανικό για τα απολύτως απαραίτητα καλλυντικά, που χρειαζόμαστε στην τσάντα μας.
   Η κανονική τιμή του πακέτου αγγίζει τα 45€ αλλά τα νέα μέλη, βάζοντάς το στην πρώτη παραγγελία τους, θα το πάρουν μόνο με 9.90€ (+ 13 BP).
Αλλά οι προσφορές για τα νέα μέλη δεν τελειώνουν εδώ......

Δείτε το " Πρόγραμμα καλωσορίσματος νέων μελών"