Τρίτη 6 Μαρτίου 2012

Καλώς ήρθατε.....

Γεία σας!
Σας καλωσορίζω στο blog μου και σας ευχαριστώ που....ήρθατε. Αποφάσισα κι εγώ να δημιουργήσω μια σελίδα, που να μπορεί να ενημερώνει αλλά και να ενθαρρύνει τα νέα μέλη, να συνεχίσουν με ζήλο και ενθουσιασμό, αυτή την ωραία ασχολία. Γιατί, όπως και να το κάνουμε, λίγες απο μας θα μπούν αμέσως στα βαθιά για να πετύχουν τον στόχο τους. Οι υπόλοιπες, θα ξεκινήσουμε με μικρά βήματα, όπως η κάθε μία απο μας ξέρει και μπορεί.

Την εταιρία Oriflame, όλες μας την γνωρίζουμε. Είτε μόνο ακουστά, είτε αγοράζοντας ένα προϊόν κάποτε απο μία φίλη μας. Απο τη στιγμή, όμως, που γίναμε μέλη της θα πρέπει να τη γνωρίσουμε ακόμα καλύτερα, για να είμαστε 100% σίγουροι πως τα προϊόντα της, που χρησιμοποιούμε καθημερινά, είναι όπως πραγματικά μάς τα παρουσιάζει. Επίσης, για να ξέρουμε τι, πραγματικά, μπορεί η Oriflame να μάς προσφέρει πέρα απο τα πιστοποιημένα προϊόντα της. Το άμεσο κέρδος, τα bonus, τα δώρα και οι επιβραβεύσεις που η ίδια η εταιρία δίνει σε κάθε έναν απο μας, που θέλει να πετύχει επαγγελματικά, πια, μέσα στο κόσμο της Oriflame.

Αυτά και άλλα πολλά θα αναρτούνται σε αυτό το blog, για την καλύτερη ενημέρωσή σας, καθημερινά. Γιατί, ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να σού κρύβει η καλή τύχη στην επόμενη στροφή. Πραγματικά, όλα είναι δυνατά αρκεί να το θέλεις με όλη σου την καρδιά....

Καλά να περάσετε.....

Με εκτίμηση
 
     Βιβή