Δευτέρα 18 Μαρτίου 2013

Demi Moore

Το βίντεο κλιπ της σειράς More, με την Demi Moore στο ρόλο τριών ηρωίδων πολύ γνωστών παραμυθιών. Ποιές άραγε υποδύεται;

Καμπάνια Δωρεάν παραλαβής παραγγελιών Καταλόγου 5

Παράλληλα με την εφαρμογή της νέας πολιτικής Διανομής και Παραγγελιοληψίας της Εταιρείας μας, εφαρμόζεται και νέα πολιτική Χρέωσης Παραλαβής Παραγγελιών από τα σημεία της Oriflame στο Μαρούσι και τις Αχαρνές.
  • ΔΩΡΕΑΝ παραλαβή όλων των παραγγελιών από 50ΒΡ και πάνω.
  • Όλες οι παραγγελίες κάτω των 50ΒΡ χρεώνονται με το ενιαίο Service Fee των €2 εκτός και εάν επιλέξετε μία απο τις προσφορές δωρεάν παραλαβής που.

Για την παραλαβή παραγγελιών από τα Pick up Points – σημεία ACS έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε μεταξύ των δύο τρόπων που επιθυμείτε να παραλάβετε ΔΩΡΕΑΝ την παραγγελία σας!
  • Είτε με παραγγελία μεγαλύτερη των 200 BP
  • Είτε παραγγέλνοντας μία από τις 2 προσφορές εάν η παραγγελία σας είναι μικρότερη των 200BP

cgrA.jpg
cgrB.jpg

Με την παραλαβή στο χώρο σας παίρνετε δώρο ένα Βερνίκι Διακόσμησης Νυχιών αξίας €5.75CP
couriergr5.jpg

Τώρα με κάθε €20 αγορές έως και 7/4 η Παλέτα Μακιγιάζ More by Demi μόνο €12.50!

20 χρόνια αγαπημένα προϊόντα στην καλύτερη τιμή της ιστορίας τους!

Τώρα με κάθε παραγγελία €20 σε τιμές μέλους, αποκτήστε την κομψή Παλέτα Μακιγιάζ More by Demi , αξίας €29.60 στη μοναδική επετειακή τιμή των €12.50 σε τιμή μέλους.
Κωδικός: 25073

20yearsC5GR.jpg

Παλέτα Μακιγιάζ More by Demi
Ζήστε το Χολυγουντιανό όνειρο με τη συλλεκτική
παλέτα μακιγιάζ More by Demi. Κομψή μεταλλική
παλέτα απαραίτητη για κάθε glamorous γυναίκα.
Το απόλυτο must-have για ένα τέλειο μακιγιάζ
κάθε στιγμή. Περιλαμβάνει 4 σκιές ματιών, 2 lip
gloss με πλούσια λάμψη, highlighter και ρουζ.

Volume Build Mascara - Η ένταση που θέλετε, όταν τη θέλετε!

Volume Build Mascara 


Η 1η μάσκαρα της Oriflame που επιτρέπει να χτίζετε την ένταση που εσείς θέλετε στις βλεφαρίδες σας συνδυάζει το νέο βουρτσάκι Mega brush με τη φόρμουλα VoluFlex διατηρώντας τις βλεφαρίδες σας ελαστικές και απαλές έπειτα απο κάθε στρώση.

“Θέλω οι βλεφαρίδες μου να είναι τέλειες σε κάθε περίσταση.”
Malin Åkerman, Hollywood actress







84% των γυναικών συμφωνούν οτι η φόρμουλα διατηρεί τις βλεφαρίδες ελαστικές απο την πρώτη έως και την τελευταία εφαρμογή.*
*δοκιμή σε 91 γυναίκες
Απόλυτα Εύκαμπτη Φόρμουλα VoluFlex
Είτε είναι μία πολυτελής στρώση είτε πολλές, η φόρμουλα VoluFlex της Μάσκαρα Volume Build διατηρεί τις βλεφαρίδες σας απαλές και ελαστικές από την πρώτη έως και την τελευταία εφαρμογή*. Η απαλότητα της φόρμουλα σας επιτρέπει να δημιουργήσετε τον όγκο που θέλετε χωρίς βάρος, κομπάκια και κομματάκια που φεύγουν.
Η Volume Build Mascara της Oriflame Beauty  σας επιτρέπει να χτίσετε εσείς τον όγκο που θέλετε στις βλεφαρίδες σας ανάλογα με το δικό σας στύλ! Αφεθείτε στην απαλότητα της κάθε στρώσης για βλέμμα που συναρπάζει!
Όγκος στα μέτρα σας
Χάρη στη μοναδική Φόρμουλα VoluFlex formula και το βουρτσάκι Mega brush, η Μάσκαρα Volume Build σας προσφέρει απεριόριστες δυνατότητες, απεριόριστες εφαρμογές και η σύνθεση παραμένει ελαστική ακόμα και αφού στεγνώσει.
Βλεφαρίδες για κάθε περίσταση
Όποια και αν είναι η ώρα της ημέρας, η μάσκαρα Volume Build σας χαρίζει απόλυτη ελευθερία για να χτίσετε βλεφαρίδες που θα εντυπωσιάσουν. Ραντεβού για μεσημεριανό; Μόνο μια στρώση είναι αρκετή για πολυτελή ένταση. Μία σημαντική συνάντηση στη δουλειά; 3 στρώσεις θα χαρίζουν τη σωστή ένταση για να κάνουν τα μάτια σας να μιλούν! Ρομαντικό ραντεβού; Δοκιμάστε 5 στρώσεις για ένα θεατρικό αποτέλεσμα! Όσες στρώσεις και αν επιλέξετε, εσείς έχετε τον έλεγχο και οι βλεφαρίδες σας θα δείχνουν τέλειες διατηρώντας υπέροχη αίσθηση κάθε στιγμή!
Λάμψη απο το Hollywood
Η Σουηδικής και Καναδικής καταγωγής ηθοποιός Malin Åkerman είναι το πρόσωπο της Μάσκαρα Oriflame Beauty Volume Build. Απο τις πιο hot ηθοποιούς του Hollywood, η Malin εντυπωσιάζει θαυμαστές σε όλον τον κόσμο με τη δουλειά τους σε ταινίας όπως Rock of Ages, The Heartbreak Kid, The Proposal, the Watchmen και the Romantics.

Καμπάνια Επαναδραστηριοποίησης Καταλόγου 5

Μας λείψατε! Έχετε να βάλετε παραγγελία από τον Κατάλογο 1, 13 Ιανουαρίου και πριν; Αγοράστε ξανά τα αγαπημένα σας προϊόντα και κερδίστε απίθανα Δώρα και εκμεταλλευτείτε μία μοναδική προσφορά!


  • Οι τιμές που αναγράφονται είναι τιμές μέλους.
  • Τα πρώτα €35 πρέπει να είναι σε μία παραγγελία.
  • Το σύνολο των €75 μπορεί να είναι σε αθροιστικές παραγγελίες.
  • Στην ενέργεια συμμετέχουν μόνο προϊόντα με ΒΡ (εξαιρούνται έντυπα, δείγματα, χρεώσεις παραλαβής κλπ)
  • Στην ενέργεια συμμετέχουν τα προϊόντα της καμπάνιας δωρεάν παραλαβής.
  • Τα δώρα σας τα παραλαμβάνετε άμεσα με την παραγγελία στην οποία συμπληρώνετε το ποσό της προϋπόθεσης
  • Σε περίπτωση εξαντλήσεως του δώρου, θα αντικαθίσταται με άλλο ανάλογης αξίας

Your Dreams - Our Inspiration™