Δευτέρα 18 Μαρτίου 2013

Volume Build Mascara - Η ένταση που θέλετε, όταν τη θέλετε!

Volume Build Mascara 


Η 1η μάσκαρα της Oriflame που επιτρέπει να χτίζετε την ένταση που εσείς θέλετε στις βλεφαρίδες σας συνδυάζει το νέο βουρτσάκι Mega brush με τη φόρμουλα VoluFlex διατηρώντας τις βλεφαρίδες σας ελαστικές και απαλές έπειτα απο κάθε στρώση.

“Θέλω οι βλεφαρίδες μου να είναι τέλειες σε κάθε περίσταση.”
Malin Åkerman, Hollywood actress







84% των γυναικών συμφωνούν οτι η φόρμουλα διατηρεί τις βλεφαρίδες ελαστικές απο την πρώτη έως και την τελευταία εφαρμογή.*
*δοκιμή σε 91 γυναίκες
Απόλυτα Εύκαμπτη Φόρμουλα VoluFlex
Είτε είναι μία πολυτελής στρώση είτε πολλές, η φόρμουλα VoluFlex της Μάσκαρα Volume Build διατηρεί τις βλεφαρίδες σας απαλές και ελαστικές από την πρώτη έως και την τελευταία εφαρμογή*. Η απαλότητα της φόρμουλα σας επιτρέπει να δημιουργήσετε τον όγκο που θέλετε χωρίς βάρος, κομπάκια και κομματάκια που φεύγουν.
Η Volume Build Mascara της Oriflame Beauty  σας επιτρέπει να χτίσετε εσείς τον όγκο που θέλετε στις βλεφαρίδες σας ανάλογα με το δικό σας στύλ! Αφεθείτε στην απαλότητα της κάθε στρώσης για βλέμμα που συναρπάζει!
Όγκος στα μέτρα σας
Χάρη στη μοναδική Φόρμουλα VoluFlex formula και το βουρτσάκι Mega brush, η Μάσκαρα Volume Build σας προσφέρει απεριόριστες δυνατότητες, απεριόριστες εφαρμογές και η σύνθεση παραμένει ελαστική ακόμα και αφού στεγνώσει.
Βλεφαρίδες για κάθε περίσταση
Όποια και αν είναι η ώρα της ημέρας, η μάσκαρα Volume Build σας χαρίζει απόλυτη ελευθερία για να χτίσετε βλεφαρίδες που θα εντυπωσιάσουν. Ραντεβού για μεσημεριανό; Μόνο μια στρώση είναι αρκετή για πολυτελή ένταση. Μία σημαντική συνάντηση στη δουλειά; 3 στρώσεις θα χαρίζουν τη σωστή ένταση για να κάνουν τα μάτια σας να μιλούν! Ρομαντικό ραντεβού; Δοκιμάστε 5 στρώσεις για ένα θεατρικό αποτέλεσμα! Όσες στρώσεις και αν επιλέξετε, εσείς έχετε τον έλεγχο και οι βλεφαρίδες σας θα δείχνουν τέλειες διατηρώντας υπέροχη αίσθηση κάθε στιγμή!
Λάμψη απο το Hollywood
Η Σουηδικής και Καναδικής καταγωγής ηθοποιός Malin Åkerman είναι το πρόσωπο της Μάσκαρα Oriflame Beauty Volume Build. Απο τις πιο hot ηθοποιούς του Hollywood, η Malin εντυπωσιάζει θαυμαστές σε όλον τον κόσμο με τη δουλειά τους σε ταινίας όπως Rock of Ages, The Heartbreak Kid, The Proposal, the Watchmen και the Romantics.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου