Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2013

Bioclinic




Η Bioclinic είναι η πρώτη σειρά φαρμακοκαλλυντικών της Oriflame.

Η Σειρά Bioclinic

Εμπνευσμένη από την κοσμητική ιατρική, η πρώτη σειρά φαρμακοκαλλυντικών της Oriflame, Bioclinic, είναι πραγματικότητα και υπόσχεται προϊόντα περιποίησης προσώπου μοναδικής αποτελεσματικότητας και θεραπείας.
Η ομάδα εξεχόντων επιστημόνων της Oriflame, ειδικευμένων στη βιολογία της επιδερμίδας, συνέλεξε  τα πιο ισχυρά ενεργά συστατικά για τη δημιουργία της σειράς που επιλύει προβλήματα που σχετίζονται με τις διαδικασίες βιολογικής άμυνας της επιδερμίδας μας και προσφέρει άμεσα αποτελέσματα!
Στοχεύοντας στην ελαστικότητα της επιδερμίδας, η συμπυκνωμένη φόρμουλα βοηθά στην ανόρθωση της επιδερμίδας προστατεύοντάς την από τη χαλάρωση σε 24ωρη βάση. Η φόρμουλα είναι ενισχυμένη με τη μοναδική Τεχνολογία Cell-Innov™, σημαντικό στοιχείο της οποίας είναι η καθαρή Ρετινόλη, η οποία συσφίγγει την επιδερμίδα ενώ παράλληλα μειώνει τις ρυτίδες και αναζωογονεί τα κύτταρα της επιδερμίδας.
Στον κατάλογο 4 λανσάρεται η Συμπυκνωμένη Κρέμα Ημέρας  Bioclinic Lifting Power και στον κατάλογο 5 έρχεται να τη συμπληρώσει η Κρέμα Αποκατάστασης Νύχτας Bioclinic Lifting Super Rich Repair. Με δράση σε κυτταρικό επίπεδο, στόχος τους είναι η αποκατάσταση των εξασθενημένων μηχανισμών άμυνας της επιδερμίδας.

H Συσκευασία

Τα προϊόντα της σειράς Bioclinc είναι καλά προστατευμένα από τη πρωτοποριακή συσκευασία που εξασφαλίζει τη σταθερότητα της επαναστατικής φόρμουλας. Η αεροστεγής αντλία, με τη χρήση της οποία επιτυγχάνεται καλύτερος έλεγχος της ποσότητας που εξάγεται, διασφαλίζει ακριβώς τη σωστή ποσότητα προϊόντος που απαιτείται για την καλύτερη εφαρμογή.

Εντυπωσιακά Αποτελέσματα με τη σωστή εφαρμογή

Για τέλεια αποτελέσματα, ανακινείστε καλά και πιέστε την αντλία αρκετές φορές μέχρι να εμφανιστεί το προϊόν - πριν από την 1η χρήση. Σας συστήνουμε να ανακινείτε τη συσκευασία πριν από κάθε χρήση , ώστε να έχετε το μεγαλύτερο όφελος από όλα τα πολύ ισχυρά συστατικά της σειράς. Συνεχίστε να πιέζετε την αντλία, μέχρι το προϊόν να βγει από αυτήν.
Το βασικό συστατικό της Bioclinic Lifting Power Concentrate είναι η Καθαρή Ρετινόλη, ένα πολύ ισχυρό ενεργό συστατικό, το οποίο πρέπει να διατηρείται σε αεροστεγές περιβάλλον. Σας συμβουλεύουμε να μην ανοίξετε την αεροστεγή συσκευασία του προϊόντος, γιατί αυτό μπορεί να επηρεάσει την αποτελεσματικότητα και την ποιότητα του προϊόντος.

Μέρος της στρατηγικής μας για την Bioclinic, είναι να  ερευνούμε διεξοδικά για την καλύτερη δυνατή συσκευασία και να αναζητούμε τρόπους για συνεχή βελτίωση.  Πιστεύουμε ότι είναι σημαντικό να δίνουμε έμφαση σ’ αυτές τις σημαντικές λεπτομέρειες, ώστε να εξασφαλίζουμε την απόλυτη ικανοποίηση των καταναλωτών μας.
Εσείς δοκιμάσατε την νέα μας κρέμα; Αν όχι, κάντε το τώρα! Τα αποτελέσματά της θα σας εντυπωσιάσουν.

Γνωρίστε την Bioclinic μέσα από το ειδικά αφιερωμένο mini site

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου