Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2013

Time Reversing Intense






    Σας παρουσιάζουμε τη ΝΕΑ Time Reversing Intense – την 1η σειρά που συνδυάζει την αποτελεσματικότητα του genisteinSOY και του Amino+complex για την αντιμετώπιση των προβλημάτων της πολύ ώριμης επιδερμίδας.
   Με τις ορμονικές αλλαγές που σχετίζονται με την ωρίμανση, η επιδερμίδα σας χάνει την πυκνότητά της με αποτέλεσμα την εμφάνιση έντονων ρυτίδων και χαλάρωσης. Αυτό συμβαίνει επειδή οι πρωτεΐνες που αποτελούν το σύστημα στήριξης της επιδερμίδας σας, γνωστές ως κολλαγόνο και ελαστίνη, χάνουν τη δράση τους. Παράλληλα, η επιδερμίδα χάνει σημαντικά σάκγχαρα (GAG) που αποθηκεύουν το νερό και κάνουν την επιδερμίδα ελαστική και σφριγηλή.
   Ο Senior Claims Communication Scientist της Oriflame, Dean Hickey, εξηγεί.
Dean Hickey.jpg Πως λειτουργεί η νέα φόρμουλα Intense;
H NEA Time Reversing Intense βοηθά στην αποκατάσταση και βελτίωση της πυκνότητας της επιδερμίδας με το Σύμπλεγμα amino+ που είναι και η μεγάλη διαφορά από την αρχική σειρά Τime Reversing. Το Amino+ περιέχει έναν μοναδικό συνδυασμό πεπτιδίων που αποδεδειγμένα αποκαθιστά και αναδομεί την επιδερμίδα για μεγαλύτερη πυκνότητα, μειωμένες ρυτίδες και βελτιωμένο περίγραμμα.


Περιέχει και genisteinSOY?
Φυσικά. Η αντιγηραντική δράση της νέας Intense δεν θα ήταν ολοκληρωμένη χωρίς το genisteinSOY, που είναι πραγματικά ένα μοναδικό αντιγηραντικό συστατικό. Έχει 3 βασικές δράσεις:
- δρα σε γεννετικό επίπεδο για να ενεργοποιήσει 3 Beauty GenesTM στην επιδερμίδα χαρίζοντάς της όμορφη και νεανική εμφάνιση
- ενεργοποιεί την παραγωγή κολλαγόνου και προλαμβάνει τη μείωσή του
- έχει δραστικές αντιοξειδωτικές δυνατότηες και δρα επίσης προστατεύοντας από τη φωτογήρανση
Τι αποτελέσματα μπορούμε να περιμένουμε απο τη σειρά;
Δοκιμάσαμε την Κρέμα Ημέρας και την Κρέμα Νύχτας σε 108 εθελόντριες άνω των 55 ετών με πραγματικά εντυπωσιακά αποτελέσματα. Οι συμμετέχουσες αναφέραν πιο γεμάτη όψη (82%), μικρότερη χαλάρωση (76%), περισσότερη λάμψη (90%), μειωμένες ρυτίδες (75%), πιο σφριγηλή επιδερμίδα (80%) και πιο ομοιόμορφο τόνο (81%).
 _____________________________
Είπαν όσοι τις δοκίμασαν:
“Απίστευτα αποτελεσματικά προϊόντα. Δεν υπάρχει αμφιβολία οτι μετά από συνεχή χρήση η επιδερμίδα μου έχει γίνει πολύ λεία”.
“Αγάπησα και τις δύο κρέμες. Ενυδάτωσαν και έθρεψαν την επιδερμίδα μου καλύτερα από ότι άλλο έχω χρησιμοποιήσει”.
“Βρήκα ότι η χρήση και των δυο κρεμών ήταν πολύ αποτελεσματική στη μείωση των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων”.
“Μου λένε συχνά πόσο καλά δείχνω!”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου