Δευτέρα 9 Απριλίου 2012

Δραστική Προστασία για Αυτοπεποίθηση!



Αποσμητικά Activelle Anti-Perspirant

   Η νέα σειρά Activelle περιέχει το νέο Σύμπλεγμα Mineral Protect που εγγυάται 24ωρη αποσμητική προστασία ενώ φροντίζει την επιδερμίδα σας. Το σύμπλεγμα αυτό περιέχει Φυσικά Μεταλλικά Στοιχεία, πλούσια σε Σιλικόνη που μειώνουν την εφίδρωση με φυσικό τρόπο. Το Σύμπλεγμα Mineral Protect σας κρατάει φρέσκια όλη μέρα.
   Η σειρά Activelle φροντίζει την ευαίσθητη επιδερμίδα. Όλα τα προϊόντα είναι δερματολογικά ελεγμένα, δεν περιέχουν καθόλου οινόπνευμα και αφήνουν την επιδερμίδα στις μασχάλες απαλή και μεταξένια.
   Το αποσμητικό Activelle Pure Care δημιουργήθηκε με έναν μοναδικό Παράγοντα Φροντίδας που εξισορροπεί την επιδερμίδα για λεία και απαλή αίσθηση ενώ σας προστατεύει από την εφίδρωση.
  Το αποσμητικό Activelle Sensitive έχει ήπια σύνθεση και περιέχει εχύλισμα απο Hamamelis που ανακουφίζει την ευαίσθητη επιδερμίδα. Με σεβασμό στο PH της επιδερμίδας, έχει καταπραϋντική δράση μετά το ξύρισμα.
  Το αποσμητικό Activelle Invisible περιέχει σιλικόνη και μαλακτικά στοιχεία που μειώνουν αποτελεσματικά τα λευκά σημάδια. Έτσι μπορείτε να φοράτε με αυτοπεποίθηση σκούρα ρούχα ή ρούχα από ευαίσθητα υφάσματα.
  “Για να είστε οι καλύτερες, πρέπει να χρησιμοποιείτε τα καλύτερα.” - Caroline Wozniacki

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου